لزوم ورود نهادهای نظارتی بر عملکرد کشتارگاه‌ها در اهواز

عضو شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به اینکه مشاهده شده که گوشت بز با عنوان گوشت گوسفند عرضه می‌شود، گفت: با توجه به ترک فعل و کم کاری‌هایی که در کشتارگاه صنعتی رخ داده است، علاوه بر نظارت بیشتر سازمان دامپزشکی و بهداشت، نهادهای نظارتی نیز باید به این موضوع ورود کنند.

احمد سراج در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در سالیان گذشته شهرداری اهواز مجموعه کشتارگاه صنعتی خود را طی قراردادی ۱۰ ساله به یک سرمایه‌گذار واگذار کرده است، این سرمایه‌گذار که در سال‌های پایانی قرارداد خود است، به برخی از تعهدات خود عمل نکرده است، طی چندین جلسه در کمیسیون خدمات شهری این مسائل بررسی و به شهرداری اهواز و مجموعه مرتبط با این کشتارگاه از جمله قصابان و سرمایه‌گذار تذکرات لازم داده شد.

وی افزود: مجموعه کشتارگاه متعلق به شهرداری اهواز است که بهره‌برداری از آن را به سرمایه‌گذار داده، با این حال نظارت بر صنعتی شدن اقدامات آن بر عهده شهرداری است، نسبت به این امر معترض و خواهان ورود سازمان بازرسی به موضوع کشتارگاه صنعتی اهواز هستیم.

عضو شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به اینکه نظارت بر کیفیت و ذبح دام بر عهده سازمان دام پزشکی و بهداشت است، تصریح کرد: برای سلامت شهروندان هر گونه تخلف در کیفیت گوشت عرضه شده و ذبح دام باید توسط این دو سازمان پیگیری و بررسی شود، هر چند تاکنون در این زمینه نظارت کمی وجود داشته است و با توجه به ترک فعل انجام شده در این زمینه سازمان بازرسی می‌تواند به این موضوع ورود کند.

وی با اشاره به اینکه تبعات کم کاری در کشتارگاه صنعتی شکل گرفتن ذبح غیرمجاز در سطح شهر است، تاکید کرد: لازم است با محوریت دو سازمان دامپزشکی و بهداشت و از طریق دادستانی ذبح غیرمجاز در سطح شهر پیگیری شود، علاوه‌بر آن مشاهدات نشان می‌دهد برخی مواقع در کشتارگاه صنعتی گوشت بز با عنوان گوشت گوسفند عرضه می‌شود، لذا با توجه به تفاوت قیمت و کیفیت دستگاه قضائی می‌تواند ورود و مسئله را حل کند، علاوه‌بر این سازمان دامپزشکی باید کشتارگاه را ملزم کند که با برچسب نوع گوشت گوسفندی یا بز مشخص شود.

کد خبر 597514

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.