برخورد قاطع با آموزشگاه‌های هنری بی مجوز/صدور ۴ هزار کارت صلاحیت برای مربیان آموزشگاه‌ها

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: حمایت و نظارت بر آموزشگاه‌های آزاد هنری و برخورد با آموزشگاه‌های فاقد مجوز در دستور کار دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری قرارگرفته است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، آموزشگاه آزاد هنری به مکانی اطلاق می‌شود که به‌منظور تربیت و آموزش هنرجویان علاقه‌مند به یکی از رشته‌های هنری (هنرهای تجسمی، خوشنویسی، موسیقی و هنرهای نمایشی و سنتی) برای اشاعه فرهنگ و هنر بر اساس ضوابط و شئون اسلامی توسط افراد حقیقی یا حقوقی تأسیس می‌شود.

شرایط تأسیس آموزشگاه‌های هنری برای مؤسس و مدیرمسئول متفاوت بوده و همچنین برای صدور مجوز احتیاج به مدارک خاصی هست تا فرآیند دریافت مجوز صورت گیرد. محیط آموزشگاه نیز بر اساس نوع آموزشی که در آن داده می‌شود باید دارای تجهیزات به خصوصی باشد. با توجه به اهمیت رویکرد آموزشگاه‌های هنری نیاز است که این آموزشگاه‌ها از نهادهای متولی فرهنگی و هنری مجوزی دریافت کنند که علاوه بر هم‌افزایی در اشاعه فرهنگ با کمترین آسیب و مشکلات از سوی این آموزشگاه‌ها شاهد باشیم.

محمدحسین اسماعیلی، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص سیاست‌ها و خط‌مشی‌های جدید این دفتر در آموزشگاه‌های آزاد هنری، اظهار کرد: در درجه اول موضوع ساماندهی، حمایت و نظارت بر آموزشگاه‌های آزاد هنری در اولویت کاری دفتر در دوره جدید قرارگرفته است که در این راستا جلسات و نشست‌هایی برگزار و درزمینهٔ مسائلی چون موضوع معافیت مالیاتی آموزشگاه‌های هنری و همچنین ورود سازمان فنی حرفه‌ای به صدور مجوز آموزشگاه‌های هنری بررسی و پیگیری و اقدامات لازم در حال انجام است.

وی افزود: خوشبختانه معاون امور هنری و شخص وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این زمینه‌ها با نظر مثبت ورود کرده‌اند و در این راستا مکاتباتی با سازمان امور مالیاتی و وزارت امور اقتصاد و دارایی و وزارت کار صورت گرفته و موضوع تا حصول نتیجه در دست پیگیری است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: موضوع نظارت بر عملکرد آموزشگاه‌ها و ارتقای کیفی آنان نیز از اهمیت زیادی برخوردار است که در این زمینه برنامه‌هایی چون راه‌اندازی سامانه ثبت عملکرد آموزشگاه‌ها، تدوین استاندارد و طرح درس، بروز رسانی آئین‌نامه‌ها و مقررات، تدوین آئین‌نامه تخلفاتی در دست اقدام است.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین آسیب‌های موجود در این زمینه فعالیت آموزشگاه‌های هنری بدون مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تهران و استان‌ها است که مقرر است با ورود جدیِ ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها و نظارت این دفتر، در صورت شناسایی هر یک از این واحدهای غیرمجاز اقدام سریع برای معرفی به اداره اماکن ناجا صورت گرفته و طبق قانون با متخلفان برخورد شود.

اسماعیلی اظهار کرد: در این راستا خانواده‌ها و علاقه‌مندان به آموزش‌های هنری باید قبل از هر اقدامی جهت ثبت‌نام در آموزشگاه‌ها از طریق سایت دفتر آموزش و یا ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها نسبت به مجوز داشتن این آموزشگاه‌ها اطمینان حاصل کرده و در صورت عدم وجود مجوز، گزارش لازم را به نیروی انتظامی یا دفتر یا ادارات کل ارائه دهند.

وی تصریح کرد: در خصوص آموزشگاه‌های دارای مجوز در صورت وصول شکایت به حراست یا دفتر آموزش، بررسی و برخورد سریع با تخلف اثباتی انجام می‌شود.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: صدور کارت صلاحیت تدریس استادان و مربیان آموزشگاه‌ها در حال انجام است و تاکنون بیش از چهار هزار کارت صلاحیت تدریس صادر شده و در قدم بعدی رتبه بندی آموزشگاه‌های آزاد هنری و استاندارد سازی سرفصل دروس دوره‌های هنری، در دستور کار این دفتر قرار دارد.

کد خبر 596625

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.