به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان نمونه خون گرفته شده از تقریباً ۴۷۰۰ بزرگسال سوئدی میانسال را به عنوان بخشی از یک مطالعه بزرگ که از سال ۱۹۹۳ در حال انجام است، تجزیه و تحلیل کردند. محققان طی یک پیگیری متوسط ۲۲ ساله متوجه شدند شرکتکنندگانی که بالاترین سطح پروستاسین را داشتند، ۷۶ درصد بیشتر از افرادی که پایینترین سطح را داشتند، در معرض ابتلاء به دیابت بودند.
علاوه بر این، افرادی که دارای بالاترین سطح پروستاسین در خون بودند، ۴۳ درصد بیشتر از افرادی که کمترین سطح را داشتند، در معرض خطر مرگومیر ناشی از سرطان قرار داشتند. بهازای دو برابر شدن غلظت پروستاسین در خون، خطر مرگ ناشی از سرطان در میان افرادی که سطح قند خون بالایی داشتند، ۱۳۹ درصد افزایش مییابد.
به گفته محققان، برای افرادی که گلوکز خون بالایی ندارند، هر دو برابر شدن غلظت پروستاسین خطر مرگ ناشی از سرطان را تا ۲۴ درصد افزایش میدهد. پروستاسین به تنظیم تعدیل سدیم، حجم خون و فشار خون کمک میکند، این پروتئین همچنین با متابولیسم گلوکز خون مرتبط است.
نظر شما