امنیت و سلامت گوشت و مرغ کشور ارتقا می‌یابد

ستاد توسعه زیست فناوری درصدد است پنج اقدام ملی در صدد افزایش امنیت و سلامت گوشت و مرغ را اجرایی کند.

به گزارش ایمنا، برنامه احیای مرغ لاین آرین با هدف ارتقای امنیت و سلامت گوشت مرغ کشور یکی از اولویت‌هایی است که در کشور دنبال می‌شود، از جمله مجموعه‌هایی که در این برنامه ایفای نقش می‌کند ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است که با تشکیل کارگروه آموزش، تحقیق و توسعه برنامه ملی مرغ لاین آرین در تلاش است تا به ارتقای این صنعت کمک کند.

در حال حاضر برای تحقق این هدف، پنج اقدام ملی شامل «تصویب و انعقاد قرارداد طرح‌های پژوهشی و توسعه فناوری»، «پایش پیشرفت طرح‌های پژوهشی»، «تدوین سند تحقیق و توسعه برنامه ملی لاین آرین»، «راه‌اندازی و توسعه پلتفرم شبکه تحقیق و توسعه مرغ لاین آرین» و «کسب برخی دستاوردها و جمع آوری اطلاعات سویه آرین از مزارع پرورش» تعیین شده و در حال اجرا است.

برای ترغیب بخش خصوصی و پژوهشگران و صاحبان ایده در این زمینه هم فراخوان‌هایی منتشر شد که از میان آنها ۲۰ طرح مطالعاتی ارسال شده تصویب شد و مورد حمایت قرار گرفت.

طرح‌هایی که قرار است در احیای مرغ لاین آرین و ارتقای امنیت غذایی کشور مؤثر باشند. البته این کار با همکاری و امضای تفاهم‌نامه میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و نهادهای مرتبط هم دنبال می‌شود.

منبع: مهر

کد خبر 588014

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.