ترکیب احتمالی سپاهان برای دیدار با تراکتور

سپاهان در روزی که غایبان زیادی در خط هافبک دارد، رودرروی تراکتور قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سپاهان در شرایطی مقابل تراکتور قرار می‌گیرد که فرشاد احمدزاده را به‌دلیل محرومیت و حسن شوشتری و داوود رجبی را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد. همچنین گویا یاسین سلمانی هنوز به شرایط آرمانی بعد از رهایی از بند مصدومیت نرسیده است و احتمالاً نتواند به صورت فیکس برای سپاهان به میدان برود.

حال در شرایطی که سپاهان در دو بازی گذشته به تساوی رسیده است و تغییرات زیاد در ترکیب اصلی به خصوص در بازی قبل مقابل ذوب‌آهن جواب نداد، ترکیب سپاهان مقابل تراکتور غیر قابل پیش‌بینی است و ابهامات زیادی درمورد ترکیب اصلی بازی با تراکتور وجود دارد.

رشید به دنبال هتریک در کلین‌شیت

رشید مظاهری، دروازه‌بان جدید طلایی‌پوشان برای دومین هفته متوالی مقابل تیم سابق خود قرار می‌گیرد و امیدوار است در چهارمین بازی خود برای سپاهان، به سومین کلین شیت متوالی برسد. مظاهری در بازی اول خود برای سپاهان دروازه‌اش بسته نماند اما تیمش بازی را برد، با این حال اما در دو بازی بعدی که کلین‌شیت داشت، سپاهان به تساوی رسید.

خط دفاعی احتمالاً بدون تغییر

در بازی با ذوب‌آهن، گئورگی گولسیانی همان‌طورکه پیش‌بینی کرده بودیم به ترکیب اصلی طلایی‌پوشان بازگشت و جایگزین محمد نژادمهدی شد. گولسیانی احتمالاً با توجه به عملکرد خوب در دربی، برای بازی با تراکتور، زوج پورقاز در قلب خط دفاعی سپاهان خواهد بود. دانیال اسماعیلی‌فر و امید نورافکن نیز طبق معمول در دو سمت خط دفاعی سپاهان حضور خواهند داشت تا نسبت به بازی قبلی تغییری در خط دفاع رخ ندهد.

غایب‌های پرتعداد در خط هافبک

یاسین سلمانی، فرشاد احمدزاده و حسن شوشتری، مهم‌ترین غایبان سپاهان برای دیدار با تراکتور هستند. حالا محرم نویدکیا که برای دربی اصفهان سروش رفیعی را نیمکت‌نشین کرده بود و از فرشاد احمدزاده به عنوان بازی‌ساز استفاده کرده بود، شاید مجبور شود با توجه به غیب سلمانی و احمدزاده، دوباره رفیعی را به ترکیب اصلی بازگرداند و در کنار محمد کریمی، به عنوان بازی‌ساز تیم از او استفاده کند. در پست هافبک دفاعی نیز پس از عملکرد ضعیف ریگی در بازی با هوادار، نویدکیا از علی‌محمدی به عنوان هافبک دفاعی در دربی اصفهان استفاده کرد اما ممکن است برای بازی با تراکتور، دوباره ریگی به ترکیب اصلی بازگردد.

خط حمله و احتمال تنبیه بی دقت‌ها

در دربی اصفهان سجاد شهباززاده، نیمکت‌نشین شده بود تا رضا میرزایی به عنوان وینگر چپ بازی کند. محمدرضا حسینی نیز با توجه به عقب‌تر بازی کردن احمدزاده به ترکیب اصلی رسیده و شهریار مغانلو به عنوان مهاجم نوک در ترکیب قرار گرفته بود. این تغییرات اما جواب نداد و حالا امکان دارد سجاد شهباززاده دوباره به ترکیب اصلی بازگردد و جایگزین شهریار مغانلو یا رضا میرزایی شود. با غیبت فرشاد احمدزاده، احتمالاً محمدرضا حسینی از ابتدا در ترکیب طلایی‌پوشان و در سمت راست خط حمله حضور داشته باشد. سجاد شهباززاده نیز جایگزین یکی از بین شهریار مغانلو و رضا میرزایی خواهد شد تا ترکیب سه عنصر هجومی سپاهان کامل شود. نویدکیا البته روی جهانی هم می‌تواند حساب کند اما با توجه به اینکه هنوز آمادگی بدنی او کامل نیست، بعید است از ابتدا در ترکیب قرار گیرد و احتمالاً در نیمه دوم به عنوان یار جایگزین از این چپ پای توانمند استفاده می‌شود.

ترکیب احتمالی سپاهان برای دیدار با تراکتور به شرح زیر است:

رشید مظاهری، عزت‌الله پورقاز، گئورگی گولسیانی، دانیال اسماعیلی‌فر، امید نورافکن، مسعود ریگی، محمد کریمی، سروش رفیعی، محمدرضا حسینی، سجاد شهباززاده و شهریار مغانلو

کد خبر 558533

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.