طرح آبرسانی به ۵۰ روستای زنجان با اعتبار ۶۸ میلیارد تومان

فرمانده سپاه انصارالمهدی استان زنجان با بیان اینکه طرح آبرسانی به ۵۰ روستا با اعتبار ۶۸ میلیارد تومان، از برنامه‌های سپاه زنجان است، گفت: روشنگری و تبیین موفقیت‌های انجام شده و اجرای برنامه‌های فرهنگی، رزمایش کمک مومنانه و توزیع هزاران بسته معیشتی از جمله برنامه‌های دهه فجر است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، جهانبخش کرمی در نشست خبری امروز _دوشنبه ۱۱ بهمن ماه_ با اشاره به تشریح برنامه‌های دهه فجر اظهار کرد: بسیج از جهان اسلام شکل گرفته است و امروز باید اقتدار نظام را مسئولان عنوان کنند.

وی با اشاره به اهمیت روشنگری، اقتدار و پیروزی‌های جمهوری اسلامی ایران، افزود: باید این موضوع را به رخ جهانیان بکشیم، سپاه در انتصابات دخالت ندارد، اما انتظار داریم که مسئولان در راستای اهداف انقلاب حرکت کنند.

فرمانده سپاه انصار المهدی زنجان با بیان اینکه سپاه با تخصیص ۳۵ دستگاه ماشین آلات برف‌روبی برای بازگشایی معابر درون و برون شهری پیش قدم شد، افزود: سپاه در دوران کرونا بی‌ادعا و با عشق به مردم در کنار نظام سلامت بوده است.

وی با تاکید بر اینکه جشن ملی در بین بسیجیان در قالب ۲۵۰۰ عنوان برنامه انجام می‌شود، اظهار کرد: یادواره‌های متعددی در استان زنجان از جمله یادواره پدر موشکی ایران "شهید تهرانی مقدم" در این راستا ارائه می‌شود.

کرمی اضافه کرد: آبرسانی به ۳۷ روستا با اعتبار چهار میلیارد تومان و ۵۰۰ کارگاه خانگی با ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات از جمله برنامه‌های دهه مبارک فجر است.

وی با اشاره به طرح آبرسانی به ۵۰ روستا با اعتبار ۶۸ میلیارد تومان، دیدار با نماینده ولی فقیه، ائمه جمعه و خانواده شهدا، خاطرنشان کرد: روشنگری و تبیین موفقیت‌های انجام شده و اجرای برنامه‌های فرهنگی، رزمایش کمک مومنانه و توزیع هزاران بسته معیشتی به خانواده‌های آسیب دیده از جمله برنامه‌های سپاه در ایام الله فجر خواهد بود.

کد خبر 552446

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.