ساماندهی سرویس مدارس با حضوری شدن آموزش‌ها

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش، درباره آخرین وضعیت ساماندهی سرویس ایاب و ذهاب دانش‌آموزان پس از ابلاغ بخشنامه حضوری شدن آموزش‌ها، توضیح داد.

به گزارش ایمنا، «نورعلی عباسپور» درباره آخرین وضعیت ساماندهی سرویس ایاب و ذهاب دانش‌آموزان پس از ابلاغ بخشنامه حضوری شدن آموزش‌ها، اظهار کرد: گزارش جمع‌بندی شده ما به تفکیک استان‌ها و مناطق شهری و روستایی، پایان این هفته نهایی و مشخص می‌شود که چه تعداد دانش‌آموز از سرویس استفاده می‌کنند.

وی افزود: طی دو سال اخیر با توجه به شرایط ناشی از بیماری کرونا، برنامه‌های مدارس به گونه‌ای متفاوت از سنوات گذشته تنظیم شده و مشکلاتی را برای تأمین سرویس ایاب و ذهاب دانش‌آموزان به وجود آورده است؛ زیرا مدرسه تمام‌وقت نیست و بچه‌ها ساعات خاصی می‌آیند و می‌روند.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در تمام استان‌های کشور، خدمات سرویس ایاب و ذهاب، هر کجا که تقاضا و درخواست وجود داشته باشد، ارائه می‌شود، اظهار کرد: در شهر تهران سامانه مشخصی راه‌اندازی شده و هر مدیر مدرسه‌ای نیاز به سرویس داشته باشد، درخواست خود را در آنجا ثبت می‌کند و شرکت‌های پیمانکار به او معرفی می‌شود.

وی ادامه داد: پروتکل‌های بهداشتی و الزامات فنی سرویس‌ها از سوی شرکت‌های پیمانکاری کنترل و شرکت‌ها براساس همین معیارها، ارزیابی و از سوی شهرداری معرفی می‌شود.

عباسپور با اشاره به اینکه خدمات سرویس مدرسه در کلان‌شهرها به صورت کامل ارائه می‌شود، ادامه داد: در مناطق روستایی، وزارت راه و شهرسازی مسئولیت دارد که تاکنون اقدام خاصی انجام نداده است؛ اما سازمان برنامه و بودجه سالانه مبلغی را به این امر اختصاص می‌دهد، به این ترتیب که ۵۰ درصد هزینه سرویس را در مناطق محروم روستایی پرداخت می‌کند و ۵۰ درصد را خود خانواده‌ها می‌پردازند.

وی درباره شرایط عقد قراردادها با توجه به یکسان نبودن ساعات و روزهای حضور دانش‌آموزان در مدارس گفت: قراردادها منعطف است و مشکلی از این بابت وجود ندارد. در جایی مثل تهران چندان مشکل نداریم؛ اما در برخی شهرستان‌ها مانند البرز، به جهت اینکه این روند برای شرکت‌ها مقرون به صرفه نیست، استقبال چندانی نشده است و با وجود اینکه سال‌های قبل رقابت شدیدی وجود داشت، اما امسال شمار شرکت‌های داوطلب کم است.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: ساماندهی امور سرویس مدارس برعهده کارگروه‌های استانی است؛ برخی استان‌ها طی دو الی سه ماهه اخیر حدود ۱۷ تا ۱۸ جلسه برگزار و مشکلات مناطق را بررسی کرده‌اند. کارگروه دیگری هم داریم که معاون عمرانی استاندار، ریاست آن را برعهده دارد و آن‌ها اختیار کامل دارند تا برای تأمین سرویس مناطق مشکل و صعب‌العبور با همراهی استانداری تصمیم‌گیری کنند.

وی درباره مدت زمان قراردادهای سرویس مدارس نیز گفت: قراردادها در شرایط عادی نیز بر حسب روزهای حضور در مدرسه منعقد می‌شود و روزی که دانش‌آموز به مدرسه نمی‌رود و مدرسه تعطیل است، محاسبه نمی‌شود و تنها روزهایی را که باید کلاس برگزار شود، محاسبه می‌کنند. درحال‌حاضر نیز مدارس با توجه به وضعیت و شرایط موجود کنونی، اقدام به عقد قرارداد می‌کنند.

منبع: ایسنا

کد خبر 551924

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.