ناقضان قوانین دفع پسماند شناسایی می‌شوند

شهرداری شهر اوشویمچین لهستان اعلام کرده است به زودی برای شناسایی افرادی که هزینه جمع‌آوری زباله خود را پرداخت نمی‌کنند، مجهزتر می‌شود و در سال آینده یک برنامه تلفن همراه را راه‌اندازی خواهد کرد که قادر به شناسایی ساکنانی است که در اظهارنامه‌های مالکان برای هزینه جمع‌آوری زباله، گنجانده نشده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، در پایان ماه گذشته، شهرداری اوشویمچین با یک شرکت نرم‌افزاری محلی، توافق‌نامه‌ای را برای خرید مجوز برنامه‌ای منعقد کرد که وعده داده است بخشی از درآمدهای از دست رفته شهرداری از جمع‌آوری زباله را بازگرداند. این نرم‌افزار به شهرداری کمک می‌کند کسانی را که در شهر زندگی می‌کنند اما در اظهارنامه‌های ارائه شده توسط صاحبان املاک برای هزینه جمع‌آوری زباله درج نشده‌اند، پیدا کند.

تا همین اواخر، شهرداری اوشویمچین با فقدان یک ماده قانونی مناسب مواجه بود که اجازه به دست آوردن اطلاعات افراد را می‌داد. در ماه سپتامبر، به لطف تغییرات نظارتی، دولت‌های محلی این فرصت را به دست آوردند تا از داده‌های واحدهای سازمانی برای تأیید اظهارنامه‌ها استفاده کنند.

بنابراین، اوشویمچین به سرعت تصمیم گرفت از این فرصت جدید با خرید یک برنامه مفید استفاده کند. این برنامه داده‌ها را از اطلاعات ثبتی شهر و واحدهای تابعه آن بازیابی می‌کند. سپس آنها را با تعداد افراد ذکر شده در اظهارنامه‌های ارسالی مقایسه می‌کند. در نتیجه، نشانی آدرس ملک و مالکانی را که داده‌های نادرست ارائه کرده‌اند، به راحتی مشخص می‌شود.

ناقضان قوانین دفع پسماند شناسایی می‌شوند

این شهر امیدوار است بتواند افرادی را که در شهر زندگی می‌کنند اما هزینه جمع‌آوری زباله را پرداخت نمی‌کنند، شناسایی کند. نتیجه این اقدام، افزایش درآمدهای مالیاتی خواهد بود که به ویژه در دوران رکود اقتصادی ناشی از کووید -۱۹ اهمیت دارد.

پیش از این نیز وزارت آب و هوا لهستان تغییراتی را در سیستم مدیریت پسماند این کشور اعلام کرده بود که شامل قوانین جدید برای تفکیک زباله و مجازات سخت‌تر برای دفع غیرقانونی زباله بود.

علاوه بر این، در راستای مدیریت صحیح زباله دولت قوانین جدیدی را وضع کرد، به طوری که لهستانی‌ها مجبورند زباله‌های خود را در پنج ظرف زباله جداگانه دسته‌بندی کنند وگرنه جریمه می‌شوند.

لهستان در سال‌های اخیر گام‌های مهمی را در تبدیل پسماند به انرژی برداشته به طوری که در سراسر کشور ۹ کارخانه تولید انرژی تأسیس کرده است. همه شهرداری‌ها در لهستان نیز موظف هستند نیمی از پسماندها را بازیافت کنند.

ناقضان قوانین دفع پسماند شناسایی می‌شوند

کد خبر 544985

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.