گام دوم پس از حذف سطل‌های زباله در کرج مشخص نیست

رئیس کمیته بانوان، کودک و خانواده شورای شهر کرج گفت: در بازدید از هر نقطه و محله شهر، موضوع بهداشت و ساماندهی وضعیت زباله‌ها جز مطالبات اولیه مردم است.

فاطمه منعمی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، به اجرای طرح جمع آوری سطل‌های زباله اشاره و اظهار کرد: این حرکت به دلیل مشخص نبودن گام دوم آن، مردم را دچار سردرگمی کرده است.

وی تصریح کرد: در بازدید از هر نقطه و محله کرج، موضوع بهداشت و ساماندهی وضعیت زباله‌ها جز مطالبات اولیه مردم است.

رئیس کمیته بانوان، کودک و خانواده شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به اینکه نمی‌دانیم گام بعدی معاونت خدمات شهری و سازمان مدیریت پسماند در این خصوص چیست، اضافه کرد: مشخص نیست چرا هنوز سطل‌های زباله مکانیزه در مناطق نصب نشده است. همچنین استراتژی سازمان در این زمینه روشن نیست.

وی خواهان اصلاح رویه و اعلام برنامه‌های آتی مجموعه‌های مرتبط در این زمینه شد و از شهردار کرج خواست به موارد مذکور رسیدگی کند.

کد خبر 530089

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.