حیدر علی گلمحمدی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا از آغاز برداشت محصول در گلپایگان خبر داد و اظهار کرد: با توجه به اهمیت محصول جو در الگوی کشت و نقش آن در جیره غذایی دام سطح کشت جو در این شهرستان پنج هزار و ۶۳۰ هکتار از اراضی است که در سال زراعی جاری به دلیل کاهش بارندگی و خشکسالی ۹۰۰ هکتار از کشتزارهای این محصول رها شد.
وی افزود: کار برداشت محصول جو در این شهرستان در سطح هزار و ۸۰ هکتار به صورت خسیل جو (علوفه سبز جو) و سه هزار ۶۵۰ هکتار به روش مکانیزه آغاز شده است که پیشبینی برداشت ۱۳ هزار و ۱۴۰ تن جو داریم.
مدیر جهاد کشاورزی گلپایگان افزود: برای برداشت محصول جو به صورت مکانیزه دو کمباین در داخل، و ۱۲ کمباین از خارج شهرستان تأمین شده است.
گلمحمدی با بیان اینکه در سال زراعی جاری محصول جو از ارقام بهرخ، مهتاب، ارمغان، نیک و فجر ۳۰ متناسب با آب و هوای شهرستان کشت شد، گفت: میانگین تولید این محصول در اراضی مستعد این شهرستان نسبت به سال زراعی گذشته ۲۴ درصد کاهش داشته است.
وی تصریح کرد: شهرستان گلپایگان ۳۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که تنها ۲۰ هزار هکتار آن کشت میشود و ۱۰ هکتار به دلیل کم آبی بلااستفاده مانده است.
نظر شما