دولت باید تسهیلگر، حمایتگر و ناظر باشد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان گفت: رمز پیشرفت در هر صنعتی، مشارکت بخش خصوصی است؛ یعنی باید بخش خصوصی بیاید و صنعت را احیا کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، نهمین همایش تجلیل از فعالان و پیشکسوتان صنعت چاپ امسال پس از چند بار به تعویق افتادن به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا، صبح امروز (یکشنبه) در سالن اجتماعات هنرستان هنرهای زیبا واحد پسران با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان و جمعی از پیشکسوتان و فعالان صنعت چاپ اصفهان برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین رمضانعلی معتمدی در این همایش ضمن تبریک فرارسیدن ماه رجب و قدردانی از برگزار کنندگان این همایش و فعالان صنعت چاپ اصفهان، اظهار کرد: اصفهان ظرفیت‌های فراوانی به ویژه در صنعت چاپ دارد. همچنین صنعت چاپ پنجمین صنعت دنیاست و رمز پیشرفت در هر صنعتی، مشارکت بخش خصوصی است یعنی باید بخش خصوصی بیاید و این صنعت را احیا بکند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با بیان این که دولت باید حمایتگر و تسهیلگر باشد و نباید قوانین دست و پا گیر تدوین کرد، گفت: نباید برای بخش خصوصی مانع‌تراشی بشود. همواره در جلسات استانی تاکید شده که مسئولان و مدیران با بخش خصوصی همکاری کرده و در صدور مجوزها تسریع کنند. دولت باید تسهیلگر و حمایتگر و ناظر باشد و کارها توسط بخش خصوصی انجام شود.

وی تاکید کرد: تسهیلگری در اعطای وام، واگذاری زمین، قطعات و ارتباطات برای بخش خصوصی یکی از راه‌های پیشرفت است. امروزه ما در این موضوع مشکل داریم و فارغ از دولت کنونی در همه دولت‌ها این مشکل وجود داشته است.

معتمدی با تاکید بر لزوم کمک  و تسهیلگری دولت برای بخش خصوصی و نظارت بر آن اظهار کرد: خواهشمندم اتحادیه با توجه به وظایفش یعنی ایجاد بانک اطلاعاتی، آموزش، پیگیری مسائل چاپخانه‌ها، توجه به پیشکسوتان، نظارت و بازدید این موارد را پیگیری کند. اتحادیه، مسائل و مشکلات صنعت چاپ را اظهار کند و در این زمینه وظیفه اداره کل این است که درخواست رفع آن‌ها را با نمایندگان مجلس و نمایندگان دولت مطرح کند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان افزود: با توجه به این ادعای صحیح که اصفهان قطب صنعت چاپ کشور است، نباید اجازه داد که این حوزه ضعیف شود و مشکلات ظهور پیدا کند. همه می‌توانند در صورت تمایل، به اداره کل فرهنگ و ارشاد استان اصفهان مراجعه و به گفتگو بپردازند.

کد خبر 479789

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.