شناسائی ۲۰۰۰ قبر بدون صاحب در کرمان

معاون خدمات شهری شهردار کرمان گفت: درباره فروش قبر در بوستان‌های مسجد صاحب‌الزمان(عج) به قیمت پنج میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، گفت: این قبرها مربوط به قبرهای بدون‌صاحب است که در سال‌های قبل یک سنگ گذاشته شده، در حالی‌که مرده‌ای در آن دفن نیست.

به گزارش ایمنا، رامین امیر مداح در نشست شورای شهر کرمان اظهار کرد: طبق محاسبات انجام‌شده، هزینه‌های آرامستان کرمان در سال‌جاری ۱۵ میلیارد تومان و درآمد آن تا پایان سال ۵ میلیارد تومان برآورد شده و یارانه شهرداری به خدمات ارائه‌شده در آرامستان ۱۰ میلیارد تومان است.

وی افزود: با احتساب ۶۳ درصد افزایش تعرفه‌های خدمات، هزینه‌های آرامستان کرمان در سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۸ میلیارد تومان و درآمد آن هشت میلیارد تومان برآورد شده است.

معاون خدمات شهری شهردار کرمان درباره در نظر گرفتن محاسبه ۱۰۰ درصدی هزینه نقل و انتقال قبر خریداری‌شده به افرادی غیر از بستگان درجه یک بر اساس قیمت روز بوستان موردنظر، اظهار کرد: این تصمیم برای جلوگیری از دلالی در این زمینه بوده چراکه عده‌ای قبرها را با هدف خرید و فروش، از شهرداری خریداری می‌کنند و به قیمت چند برابر می‌فروشند که باید جلوی این دلالی‌ها را که فساد ایجاد می‌کند و مانع نظارت شهرداری می‌شود، بگیریم.

وی با بیان اینکه تاکنون ۲۱ هزار قبر در آرامستان جدید پیش‌فروش شده است، افزود: همه هزینه‌های پیشنهادی برای آرامستان کرمان در سال ۱۴۰۰، پایین‌تر از هزینه خدمات مشابه در سایر کلان‌شهرهاست.

امیر مداح درباره فروش قبر در بوستان‌های مسجد صاحب‌الزمان (عج) به قیمت پنج میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، تصریح کرد: این قبرها مربوط به قبرهای بدون‌صاحب است که در سال‌های قبل یک سنگ گذاشته شده، در حالی‌که مرده‌ای در آن دفن نیست و با آغاز طرح ممیزی قبور در مسجد صاحب‌الزمان (عج)، قبرهای بدون‌صاحب مشخص می‌شود که پیش‌بینی می‌کنیم حدود ۲۰۰۰ قبر شناسایی شود.

بنابراین گزارش "سیدمهران عالم‌زاده" شهردار کرمان نیز در نشست درباره تعرفه خدمات آموزشی شهرداری در امور فرهنگی و اجتماعی، اظهار کرد: هدف شهرداری از ورود به حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی، رقابت با بخش خصوصیِ فعال در این حوزه‌ها نیست و به همین دلیل، پایین آوردن تعرفه‌های خدمات آموزشی در این بخش‌ها توسط شهرداری، این حس را در فعالان بخش خصوصی ایجاد می‌کند که شهرداری وارد رقابت با آن‌ها شده و این صحیح نیست.

وی در خصوص عوارض زیربنا و پذیره تجاری، با بیان اینکه پروانه ساختمان، درصدی از هزینه‌های ساخت محسوب می‌شود، گفت: این توقع که شهرداری در همه بخش‌ها حتی در زمینه پروانه ساختمانی، تخفیف و یارانه دهد، انتظار به‌جایی نیست و این رویه موجب ایجاد شکاف عمیقی بین درآمد و هزینه شهرداری می‌شود که در سال‌های آینده نمی‌توان آن را جبران کرد.

عالم زاده ادامه داد: عوارض مربوط به زیربنا و پذیره تجاری، مربوط به انبوه‌سازان و اشخاصی است که در حوزه املاک گردش اقتصادی دارند؛ بنابراین، فشاری به مردم عادی وارد نمی‌کند.

منبع: ایسنا

کد خبر 469494

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.