جزئیات پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه آزاد اعلام شد

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی جزئیات پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته نیمسال دوم ۱۴۰۰-۹۹ این دانشگاه را اعلام کرد.

به گزارش ایمنا و به نقل از مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، طهماسب کاظمی با اشاره به آغاز زمان ثبت نام و انتخاب رشته مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته از روز یکشنبه ۳۰ آذر جاری اظهار کرد: ثبت نام و انتخاب رشته در این مرحله به منظور پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی صورت می‌گیرد. داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی‌های کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در ۲۰ رشته / محل از یک مجموعه و یک نظام آموزشی از میان رشته / شهرهای ارائه شده در سامانه اقدام کنند.

به گفته رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، گزینش دانشجو در این مرحله بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) صورت خواهد گرفت.

کاظمی گفت: داوطلبان دیپلم فنی و حرفه‌ای و یا کاردانش نظام آموزشی جدید ۳-۳-۶ و دیپلمه‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش نظام قدیم هنرستان که دارای مدرک پیش دانشگاهی و یا کاردانی بوده و فاقد معدل کتبی دیپلم هستند، باید معدل کل دیپلم متوسطه خود را عیناً در فرم ثبت نام درج کنند.

وی با توصیه به داوطلبان گفت: از آنجایی که پذیرش داوطلبان صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) صورت می‌پذیرد و نظر به اینکه دروس امتحانی داوطلبان دیپلمه با توجه به نوع دیپلم آن‌ها (ریاضی، تجربی و انسانی و…) متفاوت است، چنانچه نوع دیپلم داوطلب با گروه آزمایشی که متقاضی آن می‌شود متفاوت باشد، درصد اعمال معدل کتبی متفاوت خواهد بود و داوطلبان می‌توانند در این خصوص جدول ضریب تأثیر معدل در دفترچه راهنما را مطالعه کنند.

رئیس مرکز سنجش و پذیرش اشاره کرد: داوطلبان لازم است معدل کتبی دیپلم خود را دقیقاً مطابق معدل مندرج در مدرک فارغ التحصیلی درج کنند، چرا که در صورت مغایرت اعلامی با معدل مندرج در مدرک فارغ التحصیلی از ثبت نام و ادامه تحصیل فرد جلوگیری خواهد شد و قبولی آن‌ها لغو می‌شود.

مسئولیت ناشی از عدم رعایت دقیق ضوابط و شرایط اعلام شده در دفترچه راهنمای ثبت نام برای هر رشته تحصیلی به عهده داوطلب است و موضوع خلاف یا عدم رعایت ضوابط و شرایط (سهوی یا عمدی) حتی پس از قبولی فرد در این مرحله پذیرش و یا هر مرحله از تحصیل مشخص شود قبولی وی در دانشگاه (کان لم یکن تلقی) و از ادامه تحصیل او ممانعت به عمل می‌آید.

کاظمی گفت: به داوطلبان توصیه می‌شود با اطلاعات کافی و با توجه به علاقه‌مندی و استعدادهای خود اقدام به انتخاب رشته کنند. به همین منظور لازم است با مراجعه به واحدهای دانشگاهی با محیط تربیتی آموزشی که قرار است در آن تحصیل کنند، آشنا شوند و زیرساخت‌های آموزشی آن را از نزدیک ببینند؛ این مشاهده باعث می‌شود دانشجو در آینده از انتخاب خود رضایت بیشتری داشته باشد.

کد خبر 463397

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.