ورود کتب درسی جدید به نظام آموزشی از ۱۴۰۱

سرپرست حوزه فناوری سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با اشاره به تدوین راهنماهای برنامه درسی در ۱۱ حوزه تربیت و یادگیری تا بهمن ماه جاری گفت: اگر بتوانیم امر تدوین راهنماها را طبق زمانبندی مناسب نهایی و ابلاغ کنیم احتمالاً بتوانیم تا سال ۱۴۰۱ کتاب‌های جدید را بر اساس برنامه راهنمای حوزه ها بنویسیم.

به گزارش ایمنا، دکتر حمید یزدانی، با اشاره به روند تهیه راهنماهای برنامه درسی حوزه تربیت و یادگیری کار و فناوری، اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی‌ها باید تا بهمن ماه مجموعه راهنماهای برنامه درسی در ۱۱ حوزه تربیت و یادگیری نهایی شود.

وی افزود: در حال نگارش اهداف دوره‌های تحصیلی در حوزه کار و فناوری هستیم و باید چهار شایستگی یادگیری مادام‌العمر، شایستگی فناوری ارتباطات و اطلاعات، شایستگی‌های پایه فنی و شایستگی‌های غیرفنی را در این حوزه دنبال کنیم.

سرپرست حوزه تربیت و یادگیری کار و فناوری سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی درباره اینکه آیا کتب درسی در سال‌های آتی با توجه به راهنماهای برنامه درسی تدوین و بازنگری خواهند شد؟ گفت: اگر بتوانیم امر تدوین راهنماهای برنامه درسی در ۱۱ حوزه تربیت و یادگیری را طبق زمانبندی مناسب نهایی و ابلاغ کنیم احتمالاً بتوانیم تا سال ۱۴۰۱ کتاب‌های جدید را بر اساس برنامه راهنمای حوزه‌ها بنویسیم.

وی درباره کم و کیف مهارت آموزی برای دانش آموزان نیز گفت: طبق تاکید سند تحول بنیادین چنانچه دانش‌آموزی در هر پایه از دوره متوسطه دوم از نظام آموزشی خارج شد باید یک مهارت برای کسب معاش حلال فراگرفته باشد. مهارت آموزی را در دوره متوسطه دوم به جد پیگیر هستیم و آن را در قالب راهنماهای برنامه درسی نیز دنبال می‌کنیم.

یزدانی به ایسنا گفت: اکنون نرخ پوشش در دوره فنی و حرفه‌ای و کاردانش نزدیک به ۳۹ درصد است، امیدواریم برنامه درسی جدید با آموزش‌هایی که از دوره ابتدایی آغاز می‌شود به ما در رسیدن به آمار ۵۰ درصدی پوشش تحصیلی در دوره فنی و حرفه‌ای و کاردانش طبق موکدات برنامه‌ی ششم توسعه کمک کند.

کد خبر 455706

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.