به گزارش ایمنا، ریحان منبع غنی از ویتامین C است. فیبر موجود در سبزیها نیز برای سلامت دستگاه گوارش بسیار مفید است و البته ریحان بنفش خواص بیشتری نسبت به ریحان سبز دارد.
وجود رنگدانهها و عطر ریحان بنفش موجب منحصر به فرد شدن ریحان بنفش نسبت به ریحان سبز است.
ریحان، سبزی، ضد سرطان است و رنگدانههای آن یکی از مهمترین مواد ضد سرطانی است که منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا ۳ گیاهی است. اسیدهای چرب امگا ۳ در بدن به اسیدهای عالی تبدیل میشود.
ریحان به درمان افرادی که آسم دارند، کمک میکند و مصرف ریحان بنفش برونشها را گشاد میکند و منیزم موجود در آن نیز به گشاد شدن عروق کمک میکند.
خبرگزاری ایمنا: مصرف ریحان برای افرادی که مبتلا به آسم هستند مفید است و موجب گشاد شدن برونشها میشود.
کد خبر 42767




نظر شما