آغاز امتحانات نهایی از فردا/ نکات بهداشتی که دانش‌آموزان باید بدانند

امتحانات نهایی دانش آموزان از فردا در ۶ هزار و ۶۰۰ حوزه امتحانی آغاز می‌شود و هم‌اکنون مهم‌ترین پرسش نحوه اجرای پروتکل بهداشتی است.

به گزارش ایمنا؛ امتحانات نهایی دانش‌آموزان از روز شنبه ۱۷ خرداد آغاز شده و تا ۱۶ تیر ماه ادامه خواهد داشت.

آزمون سراسری سال ۹۹ نیز در روزهای پنجشنبه و جمعه ۳۰ و ۳۱ مرداد برگزار می‌شود.

سوالات امتحانات نهایی پایه دوازدهم در دو بخش تنظیم می‌شود:

۱. از ۸۰ درصد محتوای کتاب‌های درسی که تا پایان بهمن ماه به صورت حضوری تدریس شده است ۱۶ نمره سوال طراحی می‌شود که دانش‌آموزان ملزم هستند به تمام سوالات پاسخ دهند.

۲. برای ۴ نمره باقیمانده دو نوع سوال هم سطح طراحی می‌شود. نوع اول از ۲۰ درصدی که به صورت غیرحضوری از طریق شبکه‌های تلویزیونی، ابتکارات دبیران و شبکه شاد تدریس شده و نوع دوم از محتوای ۸۰ درصد قبلی که تدریس حضوری شده است، در این بخش دانش‌آموزان اختیار دارند که برای کسب ۴ نمره سوالاتی را که آمادگی بیشتری دارند انتخاب کرده و پاسخ دهند.

در پروتکل بهداشتی برگزاری امتحانات نهایی آن آمده است:

برنامه مدون گندزدایی تمام سطوح دارای امکان تماس زیاد مانند تجهیزات، دستگیره درب‌ها، میز و صندلی، شیر آلات، نرده، پله‌ها، پریز و کلیدهای برق و تمام وسایلی که به طور عمومی و مشترک استفاده می‌شود.

تأمین صابون مایع و محلول‌های مناسب ضدعفونی کننده دست به مقدار کافی و متناسب.

تأمین فاصله‌گذاری مناسب و جلوگیری از تجمع در ورود به محل آزمون.

تأمین فاصله‌گذاری مناسب برای صندلی‌ها در محل آزمون.

تهیه تهویه مناسب هوا در محل برگزاری جلسه آزمون.

آگاهی همه دانش‌آموزان، معلمان و کارکنان مدارس از احتیاطات لازم در زمان شروع بیماری از طریق ارائه آموزش‌های لازم.

قرار گرفتن مواد ضدعفونی کننده برای استفاده به ویژه ورودی‌ها و خروجی‌ها الزامی است. تمام دانش‌آموزان قبل از ورود به مدرسه دست‌های خود را ضد عفونی کنند.

ضدعفونی کردن محل برگزاری امتحان و تجمع مراقبان قبل و بعد از آزمون الزامی است.

در مناطق گرمسیری کشور که سیستم‌های سرمایشی و تهویه استفاده می‌کنند فرآیند ضدعفونی باید با تأیید و نظارت کارشناس بهداشت انجام شود.

در هر مکان یکبار آزمون به عمل آید و در صورت نیاز به تکرار آزمون برای گروه بعدی با فاصله حداقل ۲ ساعت پس از ضدعفونی انجام شود.

لازم است دانش‌آموزان قبل از ورود به محل برگزاری آزمون کارت ورود به جلسه را بر روی لباس خود نصب کرده و به منظور جلوگیری از ازدحام حداقل یک ساعت قبل از زمان آزمون برای انجام غربالگری در محل حاضر شوند. در محل آزمون از یک ساعت قبل از زمان آزمون باز باشد و مسئولین حوزه لازم است به محض حضور دانش‌آموز او را به محل نشستن هدایت کنند.

در تکثیر و انتقال برگه‌های امتحانی و آماده کردن برگه‌های پاسخنامه حتماً ملاحظات بهداشتی "استفاده از ماسک و دستکش" رعایت شود.

استفاده از تجهیزات حفاظت فردی مانند دستکش و ماسک برای کارکنان و مراقبان مرکز آزمون الزامی است.

توزیع مواد خوراکی در محل آزمون ممنوع است.

برای آزمون‌های کوتاه‌تر از دو ساعت خوردن هر گونه مواد خوراکی به جز آب آشامیدنی شخصی در زمان امتحان مجاز نیست.

برای آزمون‌های طولانی‌تر لازم است به دانش آموزان در خصوص همراه داشتن مواد خوراکی سالم و لزوم رعایت ملاحظات بهداشتی قبل از خوردن مواد خوراکی اطلاع‌رسانی شود.

منبع: تسنیم

کد خبر 427131

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.