اثر تغذیه بر آسیب‌پذیری مبتلایان کرونا به عوارض بلند مدت

مصرف رژیم‌های سرشار از چربی‌های اشباع شده، قند و کربوهیدرات‌ها (معروف به رژیم غربی) در حال گسترش در جهان است و می‌تواند منجر به شیوع چاقی و دیابت نوع دو شود که اینها افراد را در معرض افزایش ریسک ابتلا به انواع شدید کووید ۱۹ و مرگ و میر ناشی از آن قرار می‌دهد.

به گزارش ایمنا، در حالی‌که همه گروه‌های سنی می‌توانند به کووید ۱۹ مبتلا شوند اما شدت و عوارض بیماری در افراد سالمند و افراد با بیماری زمینه‌ای بیشتر است. مصرف رژیم‌های سرشار از چربی‌های اشباع شده، قند و کربوهیدرات‌ها (معروف به رژیم غربی) در حال گسترش در جهان است و می‌تواند منجر به شیوع چاقی و دیابت نوع دو شود که اینها افراد را در معرض افزایش ریسک ابتلاء به انواع شدید کووید ۱۹ و مرگ و میر ناشی از آن قرار می‌دهد.

رژیم غربی می‌تواند سیستم ایمنی را تحریک نموده و از طریق کاهش قدرت انطباق ایمنی موجب التهابات مزمن و کاهش قدرت ایمنی در مقابل بیماری کووید ۱۹ می‌شود. از طرفی التهابات پریفرال که توسط کووید ۱۹ ایجاد می‌شود، می‌تواند عوارض بلند مدت در افراد بهبود یافته داشته باشد. همانند دمانس و بیماری‌های نورودژنراتیو که از طریق اختلال در مکانیسم‌های نورواینفلماتوری عمل می‌کند. بنابراین بنظر می‌رسد پرهیز از رژیم غربی و افزایش غذاهای سالم کمک کننده باشد.

بنا به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی کشور، بنابراین کاهش مصرف غذاهای پر انرژی و تغییر تأمین انرژی از چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها به سایر مواد غذایی و استفاده از املاح و ویتامین‌ها مثل ویتامین D می‌تواند در کاهش شدت بیماری و مرگ و میر اثرگذار باشد.

کد خبر 426196

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.