نیاز روزانه تاکسیرانان به ۴۰۰ هزار ماسک

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور گفت: روزانه به ۴۰۰ هزار جفت دستکش و ۴۰۰ هزار ماسک برای رانندگان و همچنین ۲۰۰ هزار لیتر محلول ضدعفونی کننده برای ناوگان حمل و نقل عمومی اعم از تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها نیاز داریم.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور، مرتضی ضامنی اظهار کرد: ناوگان حمل و نقل عمومی و به خصوص ناوگان تاکسیرانی به طور  مستمر باید ضد عفونی شود و این موضوع پیش از سال نو آغاز شده و همچنان ادامه دارد و برای تامین محلول مورد نیاز برای ضد عفونی به طور مستقیم اقدام کردیم.

وی ادامه داد: در تهیه ماسک و دستکش خیلی مشکل داریم به دلیل اینکه هم قیمت ها بالاست و هم اینکه جنس تقلبی در بازار بسیار است.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور تاکید کرد: از وزارت صنعت، معدن و تجارت می‌خواهیم که دستکش و ماسک مورد نیاز رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی را در اختیار آن‌ها قرار دهد، زیرا تهیه موردی این اقلام سخت است و تاکنون به نیاز ما در تهیه ماسک و دستکش پاسخ داده نشده است.

ضامنی افزود: در طرح الزام فاصله‌گذاری اجتماعی و سلامت محیط کار در ناوگان تاکسیرانی پروتکل‌هایی اعلام شده که نحوه اجرا و چگونگی برخی آنها  واضح مطرح نشده است، مانند سوار نکردن مسافری که دارای علائم  ابتلا به ویروس کرونا است، باید تاکید شود که غربالگری مبتلان به این ویروس باید توسط مراجع مسئول انجام شود، اما در اتحادیه تاکسیرانی در پایانه های مسافربری می‌توانیم برای انجام غربالگری مسافران همکاری داشته باشیم.

وی با بیان اینکه رانندگان تاکسی از افراد آسیب‌پذیر هستند، گفت: بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی سازمان‌های تاکسیرانی تاکنون ۴۰۰ نفر از رانندگان تاکسی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که ۲۲ نفر از آنها فوت کرده‌اند و ۱۳ نفر از فوت‌شدگان رانندگان تاکسی در تهران بودند.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور افزود: پروتکل گام دوم مبارزه با ویروس کرونا مستند به راهنمای گام دوم مبارزه با این ویروس مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و الزامات فاصله‌گذاری اجتماعی و سلامت محیط کار در ناوگان تاکسیرانی‌های شهری کشور به سازمان های تاکسیرانی ابلاغ شد و بر این اساس رانندگان موظفند در تاکسی‌های درون شهری حداکثر تعداد سه نفر مسافر سوار کنند.

ضامنی اظهار کرد: رانندگان تاکسی از اقشار  آسیب‌پذیر جامعه هستند و بعد از شیوع ویروس کرونا حدود ۷۰ درصد از فعالیت آن‌ها کاسته شده و بعد از فعالیت مجدد هم فعالیت آن‌ها به ۶۰ درصد رسیده است و در عمل بخشی از فعالیت آن‌ها خالی است و مشکلات معیشتی مواجه می شوند، با کاهش  مسافران از سوی اتحادیه تاکسیرانی قرار شد تدابیری اندیشده شود که یکی از آن تدابیر این است که مسافران کرایه یک نفری که حالا کمتر سوار تاکسی می شود را پرداخت کنند و در حقیقت این افزایش کرایه توسط مسافران هزینه سلامت خودشان است که پرداخت می کنند.

ضامنی با اشاره به غربالگری و مراقبت از گروه‌های آسیب‌پذیر گفت: باید نسبت به غربالگری رانندگان و مسافران به صورت مستمر اقدام لازم انجام شود و رانندگان از سوار کردن مسافران دارای علائم خودداری کنند، همچنین از فعالیت افرادی که دارای علائم بیماری هستند جلوگیری شود.

کد خبر 419139

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.