به گزارش ایمنا، جلال الدین میرزای رزاز، اظهار کرد: ویتامینها و مکملها در طبقه بندی داروهای بدون نسخه قرار میگیرند و بدون نسخه در همه جا دنیا در تمام داروخانهها به راحتی در اختیار مردم میگیرند.
وی تصریح کرد: سالمندان و زنان باردار از جمله گروههایی هستند که بیشتر در معرض خطر ویروس کرونا هستند و لازم است اصول تغذیهای خاص خود را رعایت کنند و مشورت با متخصص تغذیه را برای استفاده از یک رژیم درمانی مناسب برای این افراد توصیه میکنیم.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور درباره شایعه درمان بیماری کووید ۱۹ با مصرف لیموشیرین یا زنجبیل، گفت: هیچ منبع و مأخذ علمی که نشان دهد لیموترش و زنجبیل راهکار درمان ویروس کرونا است نداریم، مصرف این مواد میتواند سیستم ایمنی بدن را افزایش میدهد اما به این معنی نیست که زنجبیل بخوریم و نکات بهداشتی را رعایت نکنیم.
میرزای رزاز درخصوص فعالیتهای علمی انستیتو درخصوص بیماری کرونا، اظهار کر: سه کارگروه برای مقابله با ویروس کرونا در انستیتو تعذیه تشکیل شده که شامل: کارگروه پیشگیری از ویروس کرونا، کارگروه تهیه بستههای حمایتی تغذیهای راهنمای جامع حمایتی تغذیهای در بیماران بستری از جمله در بیماران بستری در تختهای ویژه ICU و کارگروه تدوین دستورالعمل شرایطی که بیمار بعد از کرونا دوران بازتوانی خود را طی میکند، است.
به گزارش روابط عمومی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، وی تصریح کرد: این سه کارگروه با بهره گیری از دانش هیأت علمی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور تهیه شد و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور پایگاه همکار سازمانی جهانی بهداشت در منطقه emro است.
میرزای رزار، تاکید کرد: این دستورالعملها به زبان انگلیسی ترجمه شده است و آن را به نماینده WHO در ایران دادهایم و به مصر (مرکز منطقهای سازمان بهداشت جهانی) فرستادیم و بعد به ژنو مقر سازمان رفت.
وی اظهار کرد: با توجه به نیاز روزافزون مردم به تکمیل اطلاعات غذایی و نیز استفاده از مکملها، انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور در حال حاضر در تکاپوی راه اندازی یک اپلیکیشن برای ارتباط سیستم، مردم با مشاوران و متخصصین تغذیه در سطح کشور است که اخبار تکمیلی آن طی روزهای آینده اعلام میشود
نظر شما