پروفسور رضا یکی از حامیان خانه ریاضیات بود

مدیرعامل خانه ریاضیات اصفهان در آئین پروفسور فضل الله رضا گفت: پروفسور رضا یکی از حامیان خانه ریاضیات بود که در روزهای ابتدایی تاسیس خانه و با هماهنگی وزارت امورخارجه در سال ۷۹ به اصفهان آمدند و خانه ریاضیات توانست ارتباطی با وی برقرار کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، فروزان خردپژوه در آئین یادبودپروفسور فضل الله رضا اندیشمند بزرگ ریاضی جهان اظهار کرد: خانه ریاضیات اصفهان در سال ۷۷ تاسیس و با پیشینه ستاد جهانی ریاضیات طرحی را تهیه کرد و اصفهان توانست تفاهم نامه ای با این ستاد منعقد کند و تعدادی از استادان دانشگاه های اصفهان گردهم جمع شدند و اولین بنیان خانه ریاضیات ایران را بنا نهادند و در حال حاضر ۳۵ خانه ریاضیات در ایران تاسیس شده است.


وی افزود: در همان روز های ابتدایی تاسیس خانه ریاضیات صحبت از حضور پروفسور رضا به عنوان یکی از شخصیت های برجسته بود که سرانجام با هماهنگی وزارت امورخارجه و در سال ۷۹ به اصفهان آمدند و خانه ریاضیات توانست ارتباطی با وی برقرار کند.

مدیرعامل خانه ریاضیات اصفهان ادامه داد: پروفسور رضا یکی از حامیان خانه ریاضیات بود و چندین جلد کتاب و سخنرانی های ایشان توسط خانه ریاضیات به چاپ رسید.

وی پیرامون شخصیت پروفسور رضا افزود:پرفسور رضا تحصیل کرده مهندسی برق در دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد خود را در دانشگاه کلمبیا ادامه و نهایتا در دانشگاه پلی تکنیک نیویورک مدرک دکترا را کسب کرد و بعد از آن در دانشگاه های برتر دنیا به تدریس پرداخت. وی به عنوان یکی از پایه گذاران نظریه اطلاعات و مخابرات شناخته شده و از ایشان تعداد زیادی کتاب به جای مانده که در حال حاضر در دانشگاه های دنیا به عنوان کتاب مرجع تدریس می شود.

خردپژوه تاکید کرد پروفسور رضا زمانی که ریاست دانشگاه تهران را بر عهده داشت سیستم سنتی آموزش را  به سیستم واحدی تبدیل کرد سیستم سنتی به این صورت بود که اگر دانشجویی درسی را مردود میشد سال بعد باید مجددا درس ها را میخواند و همچنین در مدت ریاست پرفسور رضا برخی اساتید در دانشگاه تهران کرسی دار بودند یعنی در واقع غیر از این اساتید کسی حق نداشت این دروس را تدریس کند و پروفسور رضا با تبدیل سیستم سنتی آموزشی به واحدی باعث شد دانشجویان فارغ التحصیل نیز به تدریس بپردازند.

مصطفی حیدری مدیر خانه سینما اصفهان پیرامون اکران مستند علم و عشق ساخته منوچهر مشیری ادعان کرد: کارگردان این مستند تاکید داشت که این مستند خاطرات حاصل اطلاعات دو سفر پروفسور به ایران و ارتباط تلفنی بوده است اما به دلیل اقامت پروفسور رضا در خارج از ایران و مدت کوتاه سفرش  به ایران احاطه کامل آن طوری که باید نداشته و نتوانسته این مستند را کامل کند.

وی افزود: منوچهر مشیری که مشهور به ساخت پرتره  است و از بهترین آثار او می‌توان به مستند دکتر دبیرسیاقی، دکتر جعفر شهیدی و پروفسور رضا اشاره کرد مشیری معتقد است که ثبت مستند پروفسور رضا بسیار ارزشمند است زیرا از پروفسور رضا بیشتر مصاحبه و گزارش به جای مانده و به همین دلیل شرایط تولید این مستند خیلی مساعد نبوده است.

کد خبر 399396

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.