تولید شیرینی فراسودمند رژیمی با استفاده از نوعی میکرو جلبک

یک شرکت دانش‌بنیان به تازگی موفق به تولید یک نوع شیرینی فراسودمند رژیمی با استفاده از میکرو جلبک "اسپیرولینا" شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، شرکت دانش‌بنیان سلامت گستران برای نخستین بار در کشور توانست با استفاده از میکرو جلبک اسپیرولینا، یک نوع شیرینی فراسودمند رژیمی را تولید و به بازار عرضه کند.

امید نگینی، مدیرعامل این شرکت درباره مزایای شیرینی جدید اظهار کرد: "جلبک اسپیرولینا" دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است؛ ۷۸ درصد وزن خشک آن پروتئین بوده و حاوی مقادیر بالایی ویتامین B۱۲ و آهن است."

وی افزود: وجود میکرو جلبک اسپیرولینا در شیرینی‌ها، باعث غنی‌سازی و افزایش ارزش غذایی آن‌ها می‌شود.

نگینی در مورد دیگر اختراعات شرکت خود گفت: فرمولاسیون شیرینی لوز بدون قند و گلوتن غنی‌شده  با گیاهان دارویی مناسب برای بیماران دیابتی از دیگر محصولات این شرکت است.

وی در ادامه گفت: این شرکت پس از یک دوره پنج ساله تحقیق و پژوهش، اولین کارخانه تولید شیرینی‌های رژیمی را در اصفهان تأسیس کرد و تحت نظر مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اصفهان فعالیت خود را توسعه داد.

نگینی افزود: اکنون پس از یک دهه فعالیت، موفقیت‌های خوبی  از جمله رتبه برتر کارآفرینان جوان، رتبه برتر کشوری در جشنواره طلایه‌داران اقتصاد مقاومتی و منتخب کارآفرین برتر کشوری را در جشنواره رینوتکس به دست آورده‌ایم.

کد خبر 398742

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.