رسانه ملی یا رسانه میلی؟

تحولات امروز، فعالیت و اظهار نظر چهره‌های سیاسی در خصوص اتفاقات جاری کشور را در بسته خبری سیاسی امروز ایمنا دنبال کنید.

خبرگزاری ایمنا، در بسته سیاسی خود به ارائه گزیده اخبار منتشر شده طی بیست و چهار ساعت گذشته می پردازد:

محمود صادقی: پول دلاری به صداوسیما می‌دهیم، پس باید به چالش‌اش بکشیم

صادقی با اشاره به موضوع تخریب مجلس و نمایندگان مجلس اظها کرد: الان منابرمان نسبت به قبل از انقلاب خیلی افت کرده است یک زمانی مرحوم شهید مطهری بالای منبر می رفتند امروزه شبیه به مطهری داریم؟ با آن جامعیت و با آن احاطه و عمق اندیشه؟ منابر ما بیشتر هیجانی شده است یعنی منبر با تریبون مجلس فرقی ندارد، در تریبون مجلس شما دو دقیقه وقت دارید و باید کپسولی و پشت سر هم صحبت کنید ولی آنجا می روی و مینشینی و یک تا دو ساعت برای مردم حرف میزنی، چون فن خطاب است از فنونش هیجان است و جنبه احساسی هم می تواند داشته باشد. قرآن به پیامبر می فرماید که مردم را به سمت پروردگارت با موعظه ی حسنه فرا بخوان و هم چنین قرآن جدالی که توام با مغلطه است را قبول ندارد یعنی حتی جدال هم که می‌کنید جدال به احسن باشد یعنی دروغ نگویید، مغالطه نکنید و این است که باید هدایت شود چون منبر هم برای هدایت است، منبر نباید تریبون جناح بشود بلکه باید جایگاه پیامبر باشد، متاسفانه بعضی از خطبا این جایگاه را با تریبون سیاسی اشتباه گرفته اند. قبل از انقلاب ما انقدر مداح نداشتیم یعنی الان مداح ها واعظین جامعه شده اند یعنی با مداحی شوری ایجاد می کند و در آن شور و هیجان یک چیزی را به یک کسی می زند. این فضایی است که به دین و اعتقادات مردم آسیب می زند و این از معضلاتی است که ما باید آن فکری بکنیم. صدا و سیما گاهی اوقات تریبون این ها است، زنده پخش میکند مثلا آن مداحی که اهانت به خلفا کرده بود و از شبکه پنج پخش شد در حالی که مخالف صریح سیاست های امام و رهبری است. امام و رهبری گرایششان به وحدت است ولی با این وجود صدا و سیما تریبون صدایی می شود که هیچ توجهی به این ها ندارد. وقتی پول دلاری به صداوسیما می دهیم باید به چالش‌اش بکشیم تا اصلاح شود صادقی افزود: فایده ای هم ندارد، بحث رسانه است و رسانه ملی بیشتر رسانه میلی است و ما از صندوق توسعه حدود دویست میلیون دلار در سال گذشته پول داده ایم یعنی می خواهم بگویم که پول دلاری به آن می دهیم، صد و بیست شبکه داخلی و ده ها شبکه خارجی دارد و ما انتظار زیاد از آن داریم. در فضای بین المللی نمی تواند زیاد دروغ بگوید و بازتاب بهتری دارد. ما وظیفه داریم که صدا و سیما را به چالش بکشیم واصلاحش بکنیم.

واکنش غرویان به سخنان رئیس جمهور درباره صلح حسنی

حجت الاسلام محسن غرویان استاد و مدرس حوزه علمیه درباره سه کلید واژه سیاست رضوی، رحمت محمدی و صلح حسنی که رئیس جمهور در سخنرانی خود در هیات دولت به آن اشاره کردند، با بیان اینکه اسلام از ریشه «سلم» به معنای صلح است و مسلمان یعنی کسی که اهل سلم، صلح و آرامش است، گفت: طبیعت انسان با صلح و همزیستی و آرامش بیشتر سازگاری دارد تا جنگ کشتار و از بین بردن و درگیری، هیچ کسی را در کره زمین پیدا نمی‌کنید که طبع و فطرتش از جنگیدن کشتن و از بین بردن هم‌نوع خودش یا حتی حیوانات باشد. وی ادامه داد: بنابراین اصل فطری و عقلایی هم این است که زندگی مسالمت‌آمیز روی کره زمین داشته باشیم و جنگیدن بر خلاف فطرت و طبیعت است. در فقه ما هم بر اساس روایات و آیات قرآن مانند «ادخلوا فی السلم کافه»، تاکید شده است که هم در سلم، صلح و آرامش داخل بشوید و واژه «کافه» به معنی جمیعا هست که تاکید بر همه دارد که همه انسان‌ها، ملل، ادیان و فرقه‌های مختلف دینی و مذهبی را دعوت کرده که در کنار هم زندگی کنند. وی اضافه کرد: پیامبر هم فرمود «لکم دینکم ولی الدین»، به مشرکین گفت شما دین خودتان را دارید و من دین خودم را، تا مادامی که دو انسان با افکار مختلف ضرری به یکدیگر نمی‌زنند و هر کس به عقیده خودش زندگی‌اش را می‌کند ما نباید وارد درگیری و جنگ بشویم و صلح و صمیمیت را به هم بزنیم. وی یادآور شد: آمریکا با خروج از برجام واقعاً مفتضح شده است چون خیلی از کشورهای دنیا آمریکا را توبیخ کردند که چرا قرارداد بستید و بعد از آن خارج شده‌اید، بنابراین بحث بر سر این نیست که ما در برابر آمریکا ذلیل شویم بلکه آمریکا یا کشورهای ابرقدرت را با منطق در گفت‌وگو، مناظره در پیش دنیا خوار و ذلیل می‌کنیم. وی تصریح کرد: چرا از این راه نرویم و همیشه بخواهیم با جنگ بگوییم شما را ذلیل کرده‌ایم آن ذلتی واقعا پایدار و ارزشمند است که با منطق گفت‌وگو و استدلال و برهان حقوقی و روشن باشد که همه دنیا حق را به ما بدهند. این استاد حوزه بیان‌کرد: ما کشوری هستیم که می‌خواهیم از انرژی هسته‌ای برای اهداف صلح آمیز از جمله تولید برق، پزشکی و غیره استفاده کنیم این حرف را می‌توانیم در دنیا مطرح کنیم و بگوییم چرا ما نباید از این انرژی استفاده کنیم در همه دنیا وجدان‌های بیدار هستند که آن را قبول می‌کنند. وی تاکید کرد: معنای مذاکره و گفت‌وگو با آمریکا و اروپا یا هر کشوری این نیست که ذلت را بپذیریم بلکه ما عزت فکری و آقایی منطق خودمان را می‌توانیم به اثبات برسانیم و این بر برخورد فیزیکی، جنگ و کشور را دائماً در حالت تنش و جنگ نگه داشتن مقدم است.

واکنش یک فعال سیاسی به آزادی تعدادی از زندانیان کارگری

محمدعلی ابطحی در واکنش به آزادی زندانیان کارگری در صفحه توییتر خود نوشت: به کوری چشم دشمنان تصمیم غلط گرفتن به همان اندازه بد است که به دستور دشمنان تصمیم گرفتن. اینکه قوه قضاییه ی فعلی به خاطر رو کم کنی مخالفینی که اصرار به آزادی زندانیان داشتند، آزادی آنها را به تاخیر نینداخت، نشانه استقلال است ونه ضعف. آزادی زندانیان کارگری امر قابل تقدیری است.

آمار عجیب یک نماینده درباره قوانین تصویب شده در مجلس

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، با اشاره به حجم بالای قوانین دست‌وپاگیر و بلااستفاده در مجلس گفت: متاسفانه طی همه ادوار گذشته با انباشت قانون در مجلس مواجهیم و برخی از آن قوانین کارایی خاصی ندارند. نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی به ارائه آماری از میزان قوانین طی مجالس گذشته تا دور هشتم مجلس پرداخت و توضیح داد: در هشت دوره اول مجلس ۲۷۲۱ قانون به تصویب رسید که از این میزان صرفاً ۶۰۸ قانون مهم بودند و مابقی قوانین کم‌اهمیتی هستند که عملاً کارایی ندارند. جعفرزاده ایمن‌آبادی در تشریح اینکه از قوانین مصوب در مجالس اول تا هشتم شورای اسلامی تنها ۲۰۸ عنوان آن مربوط به امور اقتصادی است، گفت: از این ۶۰۸ قانون مهم فقط ۲۰۸ عنوان قانون مربوط به امور اقتصادی است و از ۲۰۸ قانون ۰۶/۷ درصد از کل ۲۷۲۱ قانون در هشت دوره مهم بوده است. عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس دهم این‌طور نتیجه‌گیری کرد: پس ما تنها کمتر از هشت درصد قانون مهم اقتصادی طی هشت دوره مجلس تصویب کرده‌ایم که این روند نیاز به بازنگری دارد. او ادامه داد: این حرف بدان معناست که در ارزیابی قوانین طی هشت دوره کمتر از هشت درصد به اقتصاد توجه شده است که جای کار بسیار زیادی دارد. همچنین باید برای رفع خلأهای قانونی، وضع قوانین مورد نیاز و بازنگری در اقتصاد کار بیشتری انجام شود. عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به بیانات رهبری درباره توجه به اقتصاد مقاومتی گفت: رهبری درباره اقتصاد مقاومتی گفتند قوانین زائد و دست‌وپاگیر اقتصادی را بردارید، ولی این آمار و ارقام نشان می‌دهد کوچک‌ترین توجهی به بیانات ایشان در این باره نشده و توجه به اقتصاد در حوزه تقنین بسیار ضعیف و نامناسب بوده است، بنابراین باید توجه و دقت نظر خود را در این زمینه بالا ببریم.

کد خبر 394714

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.