تعداد سینماهای کشور ۸۷ درصد افزایش یافت

به گفته معاون سازمان امور سینمایی کشور از ابتدای یازدهم تاکنون تعداد سالن‌های سینمایی کشور با رشد ۸۷ درصدی از ۳۱۸مورد به ۵۹۶ افزایش یافته است.

 به گزارش ایمنا، رمضان علی حیدری خلیلی با بیان اینکه هم اکنون در کل کشور ۵۹۶ سالن نمایش فیلم فعال وجود دارد، گفت: قبل از فعالیت دولت تدبیر و امید تعداد سالن های سینمایی کشور ۳۱۸ عدد بود که هم اکنون به ۵۹۶ عدد رسیده که این نشان از افزایش چشمگیر تعداد سالن های سینما در سراسر کشور است.

وی فزود: در ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید تعداد صندلی های سینما ۱۱۶ هزار و ۹۷۰ نفر بود که در پایان سال گذشته این عدد به ۱۵۷ هزار و ۷۰۷ صندلی رسیده  که نشان از رشد تقریبی ۳۵ درصدی دارد.

حیدری خلیلی تعداد تماشاگران سالن های سینمایی کشورمان را در سال ۱۳۹۲ بیش از ۷ میلیون ۸۰۰ هزار نفر برشمرد و گفت: با فعالیت های نمایندگان دولت تدبیر و امید در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بویژه سازمان امور سینمایی در سال گذشته تعداد تماشاگران سالن های سینمایی ایران به ۲۸ میلیون و ۵۴۵ هزار نفر افزایش یافت که شاهد رشد ۲۶۶ درصدی بودیم.

وی اظهار داشت: قبل از فعالیت دولت تدبیر و امید میزان فروش بلیط سینماهای ایران ۳۰ میلیارد تومان بود که در سال ۱۳۹۷ این رقم به ۲۵۱ میلیارد تومان رسید و در این زمینه نیز شاهد رشد ۷۳۶ درصدی هستیم.

معاون سازمان امور سینمایی کشور به وضعیت مشارکت بخش خصوصی در سینما سازی اشاره کرد و گفت: ۲۰۰ سالن سینما توسط بخش خصوصی در سال های ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۷ به ناوگان سینمایی ایران اضافه شد و در حال حاضر نیز ۲۵۰ سالن سینما با سرمایه گذاری بخش خصوصی در حال احداث است.

وی طرح احداث پردیس سینمایی امید را از طرح های ابتکاری دولت تدبیر و امید برشمرد و اظهار داشت:  طرح سینما امید با محوریت شهرهای فاقد سینما در کشور   کلید خورد و هم اکنون در ۲۰ شهر منتخب فاقد سالن سینما در ۲۰ استان کشور اجرا می شود.

 حیدری خلیلی با بیان اینکه طرح سینما امید طرح زود بازده ای است، تصریح کرد: طراحی نقشه و سازه سینما امید از تعهدات سازمان امور سینمایی کشور بوده و از زمان تحویل نقشه به شهرداری، پیمانکار از طریق برگزاری مناقصه انتخاب می شود.

وی افزود: کمک بلاعوض سازمان امور سینمایی در ۲ قسط و سازمان شهرداری های کشور در سه قسط از زمان آغاز عملیات اجرایی طرح و حداکثر تا زمان بهره برداری طرح پرداخت می شود.

وی  ادامه داد: سینما امید ضمن فراهم کردن اکران فیلم جدید، می تواند زمینه مبادلات فرهنگی را فراهم کرده و به رشد و شکوفایی فرهنگ جامعه و غنی سازی اوقات فراغت مردم و کاهش آسیب های اجتماعی کمک کند.

معاون سازمان امور سینمایی کشور بر تاثیر سینما در حوزه فرهنگ تاکید کرد و گفت: زبان سینما و بیان تصویری قدرت نافذی در معرفی و انتقال پیام دارد.

کد خبر 391973

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.