ممنوعیت تبلیغات گز و سوهان صحت ندارد

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: ممنوعیت تبلیغات گز و سوهان صحت ندارد، قانونی در مجلس تصویب شد که تبلیغ کالاهای آسیب رسان از طریق رسانه‌ها ممنوع است اما در این مصوبه ابهام وجود داشت که چه کسی تعیین می کند کدام مواد غذایی آسیب رسان است؟

به گزارش خبرنگار ایمنا، حیدرعلی عابدی شامگاه سه‌شنبه در آیین افتتاحیه در آیین افتتاحیه هفتمین نمایشگاه تخصصی صنایع و محصولات آرایشی، بهداشتی، شوینده‌ها و ششمین نمایشگاه تخصصی سلامت، ورزش، تغذیه و خدمات وابسته با بیان اینکه کشورهای پیشرفته برای درمان بیماران از سیستم ارجاع در صف‌بندی خدمات استفاده می‌کنند، اظهار کرد: پیاده نشدن کامل سیستم ارجاع در بهداشت و درمان یکی از چالش‌های کشور در این بخش است.

وی با بیان اینکه بیماران باید در گام نخست به پزشک عمومی مراجعه و در صورت تشخیص پزشک عمومی به متخصص ارجاع داده شوند، افزود: پزشکان عمومی قدرت تشخیص بیماری، تجویز داور و درمان را دارند اما در برخی موارد بیماران را  به پزشک متخصص ارجاع می‌دهند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت بهداشت و درمان باید راهنمای بالینی تهیه و در اختیار پزشکان عمومی قرار دهد تا در صورت نیاز  بیماران را به پزشکان متخصص ارجاع دهند، ادامه داد: راهنمای بالینی تعیین می‌کند که بیمار در چه زمان و چه نوع درمانی به متخصص ارجاع داده شود.

وی  ادامه داد: تمام سوالات در این خصوص در زمان راه اندازی سیستم راهنمایی بالینی ابلاغ و همه مشکلات حل خواهد شد.

عابدی تصریح کرد: در دانشگاه‌های علوم پزشکی و در معاونت درمان واحدی به نام نظارت وجود دارد که به صورت مستمر فعالیت پزشکان و متخصصان برای ارایه خدمات به بیماران را رصد و با هر گونه تخلف برخورد می کند.

وی با بیان اینکه ممنوعیت تبلیغات گز و سوهان صحت ندارد، اظهار کرد: قانونی را در مجلس تصویب کردیم که تبلیغ کالاهای آسیب رسان از طریق رسانه‌ها ممنوع است. در این مصوبه ابهام وجود داشت که چه کسی تعیین می کند کدام مواد غذایی آسیب رسان است که این وظیفه به سازمان غذا و دارو محول شد.

سخنگوی کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی در خصوص حل مشکلات اقتصادی در کشور اظهار کرد:  تصمیم نظام این است که مشکلات اقتصاد حل و به سمت رونق و اقتصاد مقاومتی حرکت کند، اما مشکلات اقتصادی  یک شبه حل نخواهد شد و طی فرایند کوتاه مدت دو ماهه به همه نیازها پاسخ داده خواهد شد تا این ناهماهنگی‌ها از بین برود و از این گذرگاه به سلامت عبور کنیم.

وی با بیان اینکه به کشور خسارت وارد شده اما واردکنندگان و تولید کنندگان به زودی شاهد عادی شدن شرایط اقتصادی خواهند بود، ادامه داد: زمانی که صنایع و فعالان اقتصادی به دولت اعتماد کرده و اجناس خود را وارد بازار کنند و به فروش برسانند، رونق اقتصادی از سر گرفته خواهد شد.

عابدی در خصوص میزان لوازم آرایشی قاچاق در بازار اظهار کرد: متاسفانه در کشور ما اعداد و ارقام ماهیت خود را از دست داده‌اند، یک نفر می‌گوید 90 درصد لوازم قاچاق است و شخص دیگر آمار جدیدی ارایه می‌دهد، ملاک و اندازه وجود ندارد اما همیشه افراد سوجو از  بحران‌ها در کشور به نفع خود استفاده می‌کنند.

وی تصریح کرد: دولت با جدیت به دنبال این است که  همه کالاهای اساسی و نیازهای جامعه را با نرخ 4200  هزار تومانی تامین کند. در سه جلسه متوالی در کمیسیون بهداشت و درمان گزارشی در خصوص تجهیزات پزشکی و دارو میزان نیاز مردم مشخص و تدابیری اتخاذ شد که در این بخش مشکلی نباشد هرچند ممکن است گاهی برخی داروها کم شود اما نگرانی در این خصوص وجود ندارد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس با بیان اینکه  در خصوص لوازم بهداشتی بی شک دولت برنامه ریزی داشته تا مانند سایر اقلام تامین و با کمترین نوسان قیمتی در اختیار مردم قرار گیرد، افزود: بحث لوازم آرایشی بحث پیچیده‌ای است که ارزیابی آن مشکل است اما مصرف کننده متوجه کیفیت محصول خواهد شد.

وی افزود: واحدهای نظارتی شبانه روز تلاش می‌کنند  که جلوی احتکار و قاچاق را بگیرند و سازمان‌های مربوطه  نظارت کامل دارند.

کد خبر 350864

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.