خانواده‌ها مشوق حضور فرزندان در پژوهش‌سراها باشند

سمیرم- مدیر پژوهش‌سرای دانش آموزی پویندگان سمیرم گفت: متأسفانه هنوز خانواده‌ها و دانش آموزان به‌خوبی با پژوهش‌سرا آشنایی کامل ندارند.

الهه کاویی فرد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از شهرستان سمیرم گفت: پژوهش سرای پویندگان سمیرم با بیش از ۱۰ سال سابقه فعالیت هنوز جای خود را در بین دانش آموزان و خانواده‌ها پیدا نکرده است.

کاویی فرد خاطرنشان کرد: رباتیک، هوافضا، زیست‌شناسی، تشریح، صابون‌سازی و... از جمله رشته‌هایی است که در این پژوهش سرا برای دانش‌پژوهان قابل‌دسترسی است.

وی همچنین با اشاره به تعداد دانش‌پژوهان این مجموعه آموزشی گفت: متأسفانه هنوز خانواده‌ها و دانش آموزان به‌خوبی با پژوهش سرا آشنایی کامل ندارند.

مدیر پژوهش سرای دانش‌آموزی پویندگان سمیرم هزینه‌های موجود برای فعالیت‌های پژوهشی را از دیگر موانع حضور دانش آموزان در این مکان دانست و گفت: تشویق اولیا برای ورود دانش آموزان به پژوهش سرا بسیار مؤثر بوده و باعث رشد و مهارت محوری دانش آموزان می‌شود.

وی با اشاره به کسب رتبه‌های برتر توسط دانش‌پژوهان شهرستان در سطح استان و کشور گفت: رکود سال‌های گذشته پژوهش سرا باعث افت رتبه این پژوهش سرا در کشور شده که خوشبختانه توانستیم با برنامه‌ریزی و آموزش به هدف خود که بهبود این موضوع بود دست پیدا کنیم.

کاویی فرد با اشاره به حضور ۷۰ درصدی دختران نسبت به پسران در پژوهش سرای پویندگان گفت: در یازدهمین جشنواره هواپیمای مدل که با حضور شرکت هواپیمایی هسا  در شهر شاهین‌شهر برگزار شد موفق به کسب رتبه دوم استانی شدیم و همچنین سال گذشته در بخش دختران موفق به کسب رتبه دوم کشوری سازه‌های آمپولی مبتنی بر خلاقیت و رتبه اول موشک‌های آبی را در سومین جشنواره تبیان به دست آوردیم.

وی با اشاره به کمبود نیروهای متخصص آموزش عملی در پژوهش سرا گفت: نبود نیروهای رسمی برای آموزش‌وپرورش جهت آموزش‌های عملی درزمینهٔ های موردنیاز پژوهش سرا یکی از دیگر دلایل بالا بودن هزینه‌های برگزاری این کلاس‌ها است.

الهه کاویی فرد در همین رابطه خاطرنشان کرد: البته مربیانی که در حال حاضر با این مجموعه همکاری دارند از بهترین نیروهای شهرستان بوده و حمایت های آموزش‌وپرورش شهرستان برای بهبود روند آموزشی در پژوهش سرا را نباید نادیده بگیریم.

کد خبر 335338

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.