سرقت ۳میلیاردی سایت همسریابی/۲۰۶ با ۱۷۰ کیلومتر سرعت توقیف شد

سرقت سه میلیارد ریالی متهمی ۲۹ ساله در قالب سایت همسریابی از شهروندان ۱۲ استان کشور و توقیف خودروی ۲۰۶ با ۱۷۰ کیلومتر سرعت بر ساعت از مهم ترین اخبار انتظامی استان اصفهان طی ۲۴ ساعت اخیر بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نیروی انتظامی استان اصفهان، سرهنگ حسین پور قیصری، رییس پلیس راه استان از برخورد یک دستگاه سواری پراید با عابر پیاده و یک مینی بوس در محور "شاهین شهر-کاشان" و فوت عابر خبر داد.

وی اظهار کرد:ساعت ۱۲ و ۲۰ دقیقه روز گذشته ماموران پلیس راه "شاهین شهر-کاشان" از برخورد یک دستگاه سواری پراید با عابری پیاده و یک مینی بوس مطلع و جهت بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

رییس پلیس راه استان اصفهان افزود: متاسفانه در اثر این حادثه رانندگی عابر پیاده به علت شدت ضربه وارده شده جان خود را از دست داد.

این مقام انتظامی بیان داشت : علت وقوع این حادثه رانندگی توسط کارشناسان تصادفات جاده ای ، تخطی از سرعت مطمئنه و مجاز توسط راننده پراید و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه اعلام شده است.

پژو ۲۰۶با ۱۷۰ کیلومتر سرعت متوقف شد

سرهنگ جهانگیر کریمی، یک دستگاه سواری ۲۰۶ که در محور"نائین –اردکان" با سرعت غیر مجاز ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت حرکت می کرد توقیف و به پارکینگ منتقل شد.

وی گفت: ماموران پلیس راه "نائین-اردستان" حین کنترل و نظارت بر تردد خودروهای عبوری از آزاد راه امیرکبیر یک دستگاه سواری ۲۰۶ را به علت حرکت با سرعت غیر مجاز متوقف کردند.

وی افزود: دوربین های کنترل سرعت پلیس مقدار ۱۷۰ کیلومتر سرعت بر ساعت برای این خودرو ثبت کرده بودند.

سرهنگ کریمی بیان داشت: این خودرو برابر تبصره ماده ۸ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی توقیف و به پارکینگ منتقل شد.

کاهش ۷۵ درصدی کشته شدگان حوادث رانندگی در گلپایگان

سرهنگ حسین بساطی،،  فرمانده انتظامی گلپایگان از کاهش ۷۵ درصدی کشته شدگان حوادث رانندگی در سطح معابر عمومی و درون شهری این شهرستان طی ۹ ماهه امسال خبر داد.

وی اظهار کرد: در راستای کاهش حوادث رانندگی و برقراری نظم و امنیت ترافیکی در معابر درون شهری، برابر آمارها طی ۹ ماهه امسال شاهد کاهش ۷۵ درصدی حوادث رانندگی منجر به فوت هستیم.

وی با اشاره به کاهش ۷۵درصدی کشته شدگان حوادث رانندگی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، افزود: بیشترین آمار حوادث رانندگی در سطح معابر عمومی را راکبان موتور سیکلت با ۴۵ درصد و عابران پیاده با ۱۲ درصد تشکیل می دهند.

پاتک پلیس فتای اصفهان به ۲ سایت فیشینگ در شمال کشور

سرهنگ سید مصطفی مرتضوی، رییس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان از عملیات پیچیده این پلیس برای دستگیری گرداننده دو سایت فیشینگ با سرقت اطلاعات بیش هزار نفر از حساب آنان بالغ بر ۷۵۰ میلیارد ریال برداشت کرده بودند خبر داد .

وی با اشاره به موضوع برداشت های اینترنتی غیر مجاز از حساب های کاربران را یکی از فراوانترین جرایم اقتصادی در فضای مجازی عنوان کرد و از آمار ۹۳/۳ درصدی کشف این جرم توسط کارشناسان پلیس فتای استان در ۹ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و  گفت: این رقم بالای کشف را نشان دهنده توانمندی بالای افسران پلیس فتای استان در حوزه پی جویی جرایم دانست.

وی با بیان اینکه یکی از روش های مجرمان برای برداشت غیر مجاز از حساب های بانکی کاربران راه اندازی سایت های فیشینگ و درگاه های جعلی بانک ها است اظهار داشت: در همین زمینه طی هفته گذشته براساس شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر سرقت اینترنتی مبالغی از حساب آنها کارشناسان این پلیس موفق شدند دو سایت فیشینگ را در دو استان شمالی کشور شناسایی و با دائر کنندگان آنها برخورد های لازم را به عمل آورند.

سرقت ۳ میلیاردی سایت همسریابی از حساب کاربران ۱۲ استان کشور

سرهنگ مرتضوی خاطر نشان کرد: یکی از این مجرمان که مردی ۲۹ ساله بود با راه اندازی سایت همسریابی کاربران را فریب داده و از آنان می خواست که اطلاعات حساب بانکی خود را در درگاه جعلی که ساخته بود وارد کنند و به محض اینکه کاربران اقدام به این کار می کردند متهم اطلاعات حساب بانکی آنها را سرقت می کرد .

این مقام مسئول با بیان اینکه تا کانون سرقت اطلاعات حساب بانکی ۱۵۰ نفر از ۱۲ استان شناسایی شده که ۱۵ شاکی این پرونده از اصفهان هستند افزود: متهم توانسته بود در مدت کمی مبلغ ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از حساب کاربران سرقت کند.

سرهنگ مرتضوی با تاکید بر اینکه فعالیت سایت همسریابی در فضای مجازی غیر قانونی است اظهار داشت: از آنجا که چنین فعالیتی وجه قانونی ندارد در واقع موضوع همسریابی هم در کار نبوده و متهم از راه اندازی این سایت هدفی جز کلاهبرداری، سرقت اطلاعات بانکی و سرقت اطلاعات هویتی و شخصی کاربران برای سوء استفاده های بعدی را نداشته است .

رییس پلیس فتای استان خاطر نشان کرد: به کاربران توصیه می کنیم ، به این گونه سایت ها نه گرایش  و نه اعتماد کنند چون ۱۰۰درصد کار آن ها غیر قانونی است و هدفی جز سرقت اطلاعات بانکی و هویتی کاربران را دنبال نمی کنند.

سرهنگ مرتضوی با هشدار به کسانی که اقدام به اینگونه فعالیت ها در فضای مجازی می کنند اظهار داشت: برای اینگونه افراد اتهام سرقت اطلاعات، کلاهبرداری، برداشت غیر مجاز و علاوه بر این ها اتهام فعالیت نامشروع در فضای مجازی در نظر گرفته شده و برابر قانون مجازات می شوند.

سرقت اطلاعات بانکی ۱۰۰۰ کاربر در کشور به بهانه فروش شارژ

سرهنگ مرتضوی در ادامه از دستگیری مدیر یک سایت "فیشینگ" دیگر در یکی از استان های شمالی کشور خبر داد و عنوان داشت: به دنبال شکایت ۵ نفر از شهروندان مبنی بر سرقت اینترنتی از حساب بانکی آنها موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت و کارشناسان با انجام تحقیقات خود دریافتند ، مالباختگان به طور همزمان از یک سایت فیشینگ که دارای درگاه بانکی جعلی بود اقدام به خرید شارژ تلفن همراه کردند.

وی بیان داشت: پس از اینکه کاربران اطلاعات حساب خود را در این درگاه جعلی وارد می کردند متهم با مشاهده موجودی حساب آنها اقدام به سرقت اطلاعات بانکی می کرد که در این زمینه از شاکیان استان اصفهان بالغ بر ۵۰ میلیون تومان به سرقت برده بود.

این مقام انتظامی با بیان اینکه تحقیقات بر روی سرقت های احتمالی این متهم در دیگر استان های کشور ادامه دارد اظهار داشت: تحقیقات صورت گرفته تا به امروز حاکی از آن است که متهم اطلاعات بانکی بیش از هزار نفر از کاربران در نقاط مختلف کشور را به سرقت برده و مبلغ کل وجوه برداشت شده توسط وی ۴ میلیارد ریال است.

سرهنگ مرتضوی گفت: توصیه ما به کاربران این است که اگر به دنبال خرید شارژ تلفن همراه در فضای مجازی هستند یا از طریق آپ های مجاز و یا با مراجعه به درگاه ها و وب سایت های اصلی اپراتورهای تلفن همراه اقدام و از خرید شارژ در سایت های متفرقه خودداری کنند.

وی به کاربران هشدار داد و گفت: شاید برخی از این سایت ها شارژی هم برای کاربران ارسال کنند اما باید گفت این کار هم ممکن است یک نوع تله و فریب برای سرقت اطلاعات حساب بانکی باشد چرا که هدف اصلی این سایت ها سرقت اطلاعات بانکی و مشاهده موجودی حساب کاربران است.

عامل اصلی جرایم فضای مجازی سهل انگاری کاربران است

رییس پلیس فتای استان با بیان اینکه چرخه تکرار جرم به دلیل اینکه مجرمان گمان می کنند همیشه ناشناخته باقی می مانند در فضای مجازی مهیا است گفت: به طور مثال اگر یک درگاه جعلی فیشینگ را شناسایی و مسدود کردیم بلافاصله متهم می تواند دو یا سه سایت فیشینگ دیگر راه اندازی کند و بنابر این در دیدگاه پیشگیرانه شرط اصلی آگاه سازی و اطلاع رسانی به مردم از تهدیدات فضای مجازی و آموزش به آنان است.

سرهنگ مرتضوی فیلتر کردن را عملی مقطعی عنوان کرد و اظهار داشت: برای پیشگیری واقعی از جرم در فضای مجازی تنها راهکار آموزش و واکسینه کردن مردم و ارائه آموزش هایی به صورت بلند مدت است که بتواند جنبه پیشگیری داشته باشد.

وی عامل اصلی جرایم فضای مجازی را سهل انگاری کاربران عنوان کرد و بیان داشت: تحقیقات نشان می دهد اغلب متهمان فضای مجازی از سطح حرفه ای و تخصص بالا برخوردار نیستند و تعداد حرفه ای ها نیز خیلی انگشت شمار است و این سهل انگاری کاربران مانند عدم تنظیمات ایمنی  سیستم های خود، عدم رعایت مسایل امنیتی و ایمنی و حفاظت نکردن از اطلاعات هویتی خود است که باعث شده تا زمینه برای سوء استفاده مجرمان از آنان فراهم شود .

کد خبر 334761

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.