امحای ۱۴۰ تن کالای قاچاق در اصفهان

فرمانده انتظامی استان، از امحای ۱۴۰ تن انواع کالاهای خارجی قاچاق کشف شده توسط ماموران این فرماندهی به ارزش ۷۵ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار مهدی معصوم بیگی در حاشیه مراسم امحای کالای قاچاق، اظهار کرد: مبارزه با قاچاق کالا، یکی از مهمترین مؤلفه های اقتصاد مقاومتی است که از سوی مقام معظم رهبری به دستگاه ها ابلاغ شده است؛ نیروی انتظامی در این رابطه در خط مقدم این مبارزه قرار دارد و به صورت شبانه روزی تلاش می کند.

وی از تقویت قرارگاه مبارزه با قاچاق کالای این فرماندهی با حمایت دستگاه های استان خبر داد و گفت: در این راستا پلیس استان اصفهان بر سه حوزه گلوگاه ها و ایستگاه های ایست و بازرسی، انبارها و محل های دپوی کالای قاچاق در سطح استان، نظارت و کنترل متمرکز و قوی خواهد داشت.

فرمانده انتظامی استان اصفهان ادامه داد: در همین رابطه، طی مراسمی بیش از سه هزار قلم انواع کالای های خارجی قاچاق به وزن ۱۴۰ تن  شامل لوازم آرایشی و بهداشتی، مواد خوراکی، لباس تاناکورا، سیگار و... که ارزش قیمتی آنها بالغ بر ۷۵ میلیارد ریال  بود  به آتش کشیده شد.

فرمانده انتظامی استان در ادامه با اشاره به تلاش های صورت گرفته در قرارگاه مبارزه با قاچاق کالای این فرماندهی گفت: در همین زمینه طی پنج ماهه امسال بیش از ۵۳۳ میلیارد ریال انواع کالای خارجی قاچاق توسط ماموران این فرماندهی کشف شده است.

سردار معصوم بیگی با اشاره به تشکیل هزار و ۷۰۰ پرونده قاچاق کالا در این فرماندهی از افزایش ۵۰ درصدی پرونده های بالای یک میلیارد ریال نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

این مقام انتظامی، نقش مردم را در مبارزه با قاچاق کالا بسیار مهم و اثر گذار عنوان و بیان کرد: اگر می خواهیم معضل بیکاری از جامعه ما ریشه کن شود و اقتصاد و تولید رونق پیدا کند تنها راه آن استفاده مردم از تولیدات داخلی است.

وی با اشاره به نزدیکی بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید، گفت: در همین استان اصفهان نزدیک به یک میلیون دانش آموز  سال تحصیلی خود را آغاز خواهند کرد که خانواده ها برای تامین لوازم تحریر آنها می توانند با استفاده از کالاهای تولید داخل هم در زمینه مبارزه با قاچاق کالا نقش خود را ایفا کنند.

فرمانده انتظامی استان در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه چرا این کالاها به جای امحاء، در بین افراد فقیر جامعه توزیع نمی شود، گفت: برای اینکه مواد خوراکی و پوشاک به مصرف مردم برسد استانداردهای جهانی وجود دارد چرا که با سلامت مردم سرو کار دارند و چون این کالاهای قاچاق از مسیرهای غیر قانونی وارد شده اند از این رو محل و تاریخ تولید و نیز محتوا آنها معلوم نیست و به همین جهت نمی توان این کالاها را به دست افراد فقیر و نیازمند جامعه رساند.

سردار معصوم بیگی، توقف چرخه تقاضای کالای قاچاق را یکی از دلایل دیگر امحای این کالاها عنوان کرد و گفت: مقام معظم رهبری به منظور حمایت از اشتغال و تولید بر امحای کالاهای خارچی قاچاق تاکید دارند و بین نیروی انتظامی و دستگاه های مسئول استان نیز عزم جدی وجود دارد که عرضه مجدد کالاهای قاچاق صورت نگیرد.

کد خبر 318190

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.