به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان دهاقان، محمد رضا قاسمی، با بیان این مطلب، اظهار داشت: باتوجه به بیماری های دامی کشتارگاه دهاقان از ساعت ۶ روز جمعه برای ذبح دام آماده خدمت رسانی است.
وی از شهروندان خواست بخاطر مخاطراتی که در زمینه بیماری دامی و ذبح وجود دارد، بهتر است به کشتارگاه مراجعه شود و از ذبح در معابر و منازل خودداری شود.
رییس اداره دامپزشکی شهرستان دهاقان باتوجه به اینکه دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود، اذعان داشت: این کار باعث از بین رفتن میکروب های گوشت می شود.
قاسمی از خبرنگاران خواست در زمینه اطلاع رسانی به مردم جهت ذبح دام در کشتارگاه ها فعال تر عمل کنند تاشاهد بروز بیماری های دامی در شهرستان نباشیم. /
نظر شما