تصفیه کبد با مصرف "بادام تلخ"/ ضماد بادام تلخ، لکه های صورت را از بین می‌برد

بادام یکی از تنقلات محبوب است که در آجیل از آن استفاده می شود. این میوه درختی در دو نوع خشک و شیرین وجود دارد که هر کدام از درخت های مجزا به عمل می آیند و هر کدام فواید و خواص منحصر به خود را دارند.

متخصص طب سنتی در مورد خواص بادام تلخ به خبرنگار ایمنا گفت: چون بادام تلخ دارای اسید سیانیدریک است، در مصرف آن باید نهایت دقت را به عمل آورد. مغز بادام تلخ ازنظر طب قدیم ایران خیلی گرم و خشک است.

زینب زمانی افزود: چنانچه بادام تلخ را آسیاب کرده و با سرکه مخلوط کنید ضماد خوبی برای سر درد است. همچنین مالیدن آن بر دور چشم برای تقویت بینایی مفید است.

وی در ادامه بیان داشت: خوردن بادام تلخ برای تنگی نفس، سرفه و ورم ریه مفید است و اگر بادام تلخ را با عسل بخورید، کبد و طحال را تمیز می کند و برای قولنج موثر است .

متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: برای رفع درد کلیه ها بادام تلخ را با نشاسته و نعناع بخورید. همچنین برای از بین بردن سنگ کلیه و ناراحتی های کلیه، بادام تلخ را با شیره انگور مخلوط کرده و مصرف کنید.

وی افزود:  اگر عادت ماهیانه خانم ها عقب می افتد، بهترین راه درمان آن قرار دادن شیاف بادام تلخ در مهبل است.

وی ادامه داد: برای ازبین بردن لکه های صورت، بادام تلخ را پودر کنید، سپس با سرکه مخلوط کرده، ضمادی از آن درست کنید و روی پوست بمالید. علاوه بر این  ضماد بادام تلخ برای درمان زخم های کهنه خارش و مخملک بکار می رود.

متخصص طب سنتی در مورد خواص روغن بادام تلخ بیان داشت: روغن بادام تلخ خاصیت مسهلی دارد، برای تنگی نفس ، درد کلیه و خارج کردن سنگ مثانه مفید است .

وی افزود: برای رفع زنگ زدن و صدا در گوش یک قطره از روغن بادام تلخ را در گوش بریزید .همچنین مالیدن روغن بادام تلخ روی صورت، لکه ها و چین و چروک را از بین می برد.

وی در ادمه گفت: افرادی که مبتلا به اگزما هستند اگر از بادام تلخ خمیری درست کنند و از آن به جای صابون برای شستن نقاطی که مبتلا به اگزما است استفاده کنند، به زودی بهبود می یابند.

متخصص طب سنتی در مورد شیوه های استفاده از پوست، برگ و مغز بادام بیان کرد

پوست میوه بادام : ۵۰ گرم پوست بادام شیرین را در یک لیتر آب ریخته و مدت چند دقیقه آن را می جوشانند سپس آن را صاف کرده و مصرف می کنند .

برگ درخت بادام: برگ درخت بادام ۵۰ گرم برگ درخت را در یک لیتر آب می جوشانند وسپس صاف می کنند .مغز بادام معمولا به صورت خشک شده و خام و یا بوداده مصرف می شود .

شیر بادام: این نوشیدنی را از مغز بادام بو نداده و خام تهیه می کنند، به گونه ای که مقدار ۵۰ گرم بادام پوست کنده، هر یک لیتر آب و ۵۰ گرم عسل یا شکر را در داخل مخلوط کن برقی بریزید تامایعی مانند شیر بدست آید .

وی در پایان در مورد مضرات مصرف بادام افزود: بادام از نظر اینکه دارای مواد مغذی بسیاری است، غذای بسیار خوبی است اما به دلیل اینکه سنگین و ثقیل الهضم است، نباید در خوردن آن افراط کرد و مقدار آن نباید در روز بیش از ۱۰ دانه باشد.

وی تاکید کرد: بادام همچنین برای معده های ضعیف و سرد خوب نیست و اشخاصی که معده ضعیف دارند بهتر است بادام را با شکر بخورند .

کد خبر 313824

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.