به گزارش خبرگزاری ایمنا، این فیلم که در سال 93 مورد اکران عمومی قرار گرفت، اینروزها به بهانه موفقیت چشمگیر شهاب حسینی در جشنواره فیلم کن و انتخابش به عنوان بهترین بازیگر مرد، از سوی گروه سینمای هنر و تجربه اکران شده است.
شهاب حسینی در این فیلم ۳۸ نقش مجزا و متفاوت را بازی کرده و با این کار رکوردی را به نام خود به جای گذاشت که تاکنون کسی موفق به انجام آن نشده است.
شهاب حسینی در ساکن طبقه وسط در قالب نقش های نویسنده، شیخ صنعان، سهروردی، مولانا و سقراط حکیم گرفته تا غربیترین چهرهها مانند راجر واترز، کرت کوبین و اسحاق نیوتن ظاهر شده است.
او در جایی از فیلم نیز نقش چه گوارا، انقلابی معروف لاتین را بازی کرده تا ردپای شخصیت سیاسی هم در کارش باشد. زکریا و مسیح دو پیامبری هستند که شهاب در قالب آنها فرورفته و البته که نقشهای فرهاد مهراد خواننده ایرانی و یک فوتبالیست باشگاه فوتبال بارسلونا نیز جای ویژهای در هنرنمایی شهاب حسینی داشتهاند.
این فیلم هم اکنون در سینما سوره اصفهان به روی پرده رفته است./
فیلم ساکن طبقه وسط به کارگردانی شهاب حسینی در سینما سوره به روی پرده رفت.
کد خبر 234450




نظر شما