به گزارش ايمنا معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اصفهان در همایش فرهنگسازی مصرف آبزیان و نقش آن در سلامت با اشاره به اينكه استان اصفهان به علت كمبود بارش نزولات آسماني در منطقه گرم و خشك قرار دارد اما توفيقات زيادي در پرورش مواد پروتييني كشب كرده است ، افزود: كسب رتبه اول در پرورش مرغ با توليد 130 هزار تن گوشت مرغ، رتبه دوم در توليد شير با توليد 800 هزار تن شير در سال و رتبه نخست كيفيت در زمينه توليد شير، رتبه اول كشوري در پرورش بوقلمون، رتبه پنجم در ميزان توليد تخم مرغ و رتيه سوم در توليد و پرورش عسل گوياي اين واقعيت است.
امیرحسین افیونی با بيان اينكه استان اصفهان در زمينه شيلات و پرورش آبزيان به توفيقات زيادي دست يافته است، تصريح كرد: در سال گذشته حدود 3 هزار 500 تن توليد مصولات دريايي داشته كه نزديك به 2 هزار تن مربوط به ماهيان سردابي و قزل آلا و 700 تن مربوط به ماهيان گرمابي بوده است.
وي با اشاره به اينكه استان اصفهان رتبه اول را در زمينه توليد وپرورش ماهيان زينتي به خود اختصاص داده است، ادامه داد: با توليد 35 ميليون تن بچه ماهي در كاشان و آران وبيدگل در وضعيت خوبي از نظر ماهيان زينتي قرار داشته به گونه اي كه حدود 1.5 قطعه مازاد بر نیاز استان بوده و به استانهای دیگر صادر مي شود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اصفهان با بيان اينكه افزایش تولید در واحدهای پرورش و تولید آبزیان از برنامههای مهم جهاد كشاورزي است، تصريح كرد: به علاوه استفاده دو منظوره از استخرهای کشاورزی به منظور تولید ماهی نیز از دیگر برنامههاي جهاد كشاورزي است.
وي با اشاره به اينكه سرانه مصرف ماهي در ايران 7.5 كيلوگرم در سال بوده در حاليكه ميزان مصرف ماهي در استان اصفهان به 8 كيلوگرم در سال مي رسد، خاطرنشان كرد: تا پايان برنامه پنجم توسعه بايد ميزان مصرف ماهي در ايران به 13 كيلوگرم براي هر خانوار ايراني افزايش يابد.
افيوني گفت: اقدامات زيادي در زمينه ترويج و فرهنگ سازي مصرف ماهي در بين عموم مردم با همكاري صدا و سيما، متوليان امور بهداشتي انجام گرفته است، به علاوه برگزاري همايش ها و سمينارهاي مختلف در زمينه ماهي و نقش آن در سلامت در گرايش مردم به استفاده از آبزيان موثر خواهد بود.
وي با اشاره به راه اندازي 4 بارار توزيع ماهي در استان اصفهان بيان داشت: براي گسترش و تعدد اين بازارچه ها تلاش كرده و درصدد راه اندازي بازار خريد و فروش ماهي در تمام شهرستان هاي استان اصفهان هستيم.
خبرگزاري ايمنا: تا پايان برنامه پنجم توسعه بايد ميزان مصرف ماهي در ايران به 13 كيلوگرم براي هر خانوار ايراني افزايش يابد.
کد خبر 21992


نظر شما