بادام‌ زمینی سلامت قلب و عروق را تضمین می‌کند

خبرگزاری ایمنا: بادام زمینی موجب افزایش سلامت قلب و عروق می‌شود.

به گزارش ایمنا به نقل از نچرال‌نیوز، بادام زمینی موجب افزایش سلامت قلب و عروق می‌شود. تازه‌های سلامت نشان می‌دهد که بادام زمینی با محتوای بالای چربی برای یک زندگی سالم و طولانی و همچنین کاهش خطر مرگ و میر ناشی از مشکلات قلبی عروقی مانند حملات قلبی و سکته مغزی بسیار مناسب است.
تحقیقات انجام شده در مدرسه بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد نشان داد که مصرف پنج بار یا بیشتر بادام زمینی در هفته، می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را به اندازه 27 درصد کاهش دهد، و خوردن چند تعداد بادام زمینی می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی را به نصف کاهش دهد.
این مطالعه توضیح می‌دهد، مواد مغذی در آجیل مانند اسیدهای چرب غیراشباع، پروتئین با کیفیت بالا، فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و مواد گیاهی ممکن است خواص محافظتی  از قلب، ضد سرطانی، ضد التهاب و خواص آنتی اکسیدانی داشته باشد.
یک مطالعه جدید در وزارت علوم تغذیه در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، نشان داده است که خوردن بادام زمینی در یک وعده غذایی، اثر محافظتی مثبت در عملکرد عروق بعد از خوردن غذا با چربی بالا دارد. اختلالات عروقی یکی از علل تصلب شرایین، تشکیل پلاک و ضایعات است که می‌تواند به بیماری عروق کرونر قلب منجر شود.
مطالعات دیگری نشان داده‌اند افرادی که بیش از دو بار در هفته بادام زمینی مصرف کنند، در معرض خطر پایین‌تر بیماری عروق کرونر قلب هستند.
بعلاوه محققان در دانشگاه واندربیلت و موسسه سرطان شانگهای طی یک مطالعه که در تاریخ 2 مارس در مجله JAMA منتشر شد نشان دادند، ارتباطی بین مصرف بادام زمینی و کاهش خطر مرگ ناشی از حمله قلبی وجود دارد.
با توجه به این یافته‌ها، مصرف بادام زمینی می‌تواند خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی را 23 تا 28 درصد کاهش دهد. به این معنی است که بادام زمینی حاوی کمتر از 4 گرم چربی اشباع، بدون چربی ترانس، کلسترول کم، 140 میلی‌گرم سدیم و 10 درصد فیبر یا پروتئین است.
به گزارش انجمن قلب آمریکا، باید حداقل چهار فنجان بادام زمینی در یک هفته خورده شود. یک وعده برابر با یک مشت کوچک یا 1.5 اونس آجیل، یا دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی است.
/126
 
کد خبر 207317

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.