انباشت سنگ در انبارها به دلیل رکود/ تعطیلی ۲۰۰ واحد سنگبری در اصفهان

خبرگزاری ایمنا: رییس انجمن صنایع همگن سنگ استان اصفهان گفت: واحدهای سنگبری استان اصفهان به دلیل رکود حاکم بر بازار، حتی تا ۲۰ هزار متر هم دپوی انبار دارند.

به گزارش ایمنا رضا احمدی با اشاره به اینکه ۲ هزار واحد سنگبری در استان اصفهان و ۶ هزار واحد در کشور وجود دارد، اظهار داشت: با توجه به رکود سال های گذشت، نبود ساخت و ساز مهم در کشور و کاهش صادرات به دلیل تحریم ها، واحدهای تولیدی سنگ با ضرر محصول خود را می فروشند و در موارد بسیاری هم انبارها پر شده است.
وی با بیان اینکه بعد از نوروز، ۲۰۰ واحد سنگبری در استان تعطیل شده اند، ادامه داد: با توجه به رکود، در بعضی مناطق اصفهان، سنگبری ها محصول خود را هر متر ۵ هزار تومان می فروشند، در حالی که هزینه تولید یک متر سنگ، در حال حاضر ۱۵ هزار تومان است.
احمدی اضافه کرد: در این شرایط مالیات بر ارزش افزوده هم به مشکلات اضافه شده است.
وی بیان داشت: اکنون در شرایط صادراتی مناسبی هم قرار نداریم، چراکه به دلیل تحریم ها نمی توانیم در صادرات به اروپا، پول خود را به کشور برگردانیم و بازار عراق هم با ظهور داعش دچار مشکل شده است.
احمدی در خصوص فرسوده بودن ماشین آلات سنگبری گفت: ماشین سازهای کشور در حال حاضر ماشین آلات به روز تولید می کنند اما واحدهای سنگبری توان خرید آن را ندارند.
وی ادامه داد: با ۳ برابر شدن نرخ ارز در سال های گذشته سرمایه های سنگبری ها یک سوم شده است و به همین دلیل واحدها توان خرید دستگاه ها را ندارند و لازم است دولت با اعطای وام به سنگبری ها هم تکنولوژی روز را در واحدها تقویت و هم تولید ماشین آلات داخل را حمایت کند.
کد خبر 191588

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.