کربنات منیزیم، انتخابی خوب برای افراد مبتلا به سوء هاضمه/ سیترات منیزیم محبوب ترین مکمل منیزیم است

خبرگزاری ایمنا: بدلیل فرسایش زیاد خاک این نوع مواد معدنی رو به افول می رود و بسیاری از میوه ها و سبزیجات دچار کمبود این موادند. از این رو، افراد بسیاری رو به استفاده از مکمل های منیزیم آورده اند.

به گزارش گروه ترجمه سرویس علم و فناوری ایمنا و به نقل از نچرال نیوز، با توجه به آمار جامعه کایروپراکتیک آمریکا، حدود ۶۸ تا ۸۰ درصد از جمعیت ایالات متحده دچار کمبود منیزیم هستند. این آمار نگران کننده به دلیل وابستگی رو به رشد ما به مواد غذایی فرآوری شده است.
منیزیم فلزی است به رنگ سفید تا نقره‌ای با نماد Mg. نام منیزیم از واژه یونانی Magnesia حوضه‌ای در Thessaly یا از نام شهر قدیمی Magnesia در آسیای صغیر گرفته شده است. منیزیم هشتمین عنصر فراوان در پوسته زمین و سومین عنصر فراوان و محلول در آب دریاست. منیزیم در گروه دو (IIA) جدول تناوبی به عنوان فلز قلیایی خاکی قرار دارد.
بدلیل فرسایش زیاد خاک این نوع مواد معدنی رو به افول می رود و بسیاری از میوه ها و سبزیجات دچار کمبود این موادند. از این رو، افراد بسیاری رو به استفاده از مکمل های منیزیم آورده اند. با این حال، مکمل های منیزیم در اشکال مختلف با ارائه مزایای سلامت مختلف در دسترس است، و اما اینکه کدام نوع مکمل دارای خواص بهتری است نیازمند تحقیق است. در این مقاله نگاهی دقیقتر به بهترین و بدترین اشکال منیزیم در بازار امروز می پردازیم. 
مصرف کافی منیزیم می‌تواند در موارد زیر به شما کمک کند:
جلوگیری از سخت رگی (تصلب شرایین)
جلوگیری از حمله و سکته قلبی
کاهش فشار خون
کاهش چربی زرد( کلسترول) و تری کلیسرید خون
تصحیح بی نظمی‌های ضربان قلب
توقف حمله حاد آسم
کاهش میزان نیاز به انسولین در صورت دیابتی بودن
جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه
درمان بیماری کرون
درمان سر و سدای ناشی از کاهش شنوایی
بهبود بینایی در صورت داشتن آب سیاه
کاهش گرفتگی ماهیچه ، زود پریشی، خستگی، افسردگی و احتباس مایع مرتبط با قاعدگی
جلوگیری از عوارض جدی آبستنی مانند پره اکلامپسی و اکلامپسی
نگهداری و تجدید سطح انرژی طبیعی بدن
بهبود چگونگی خواب
کاهش دل نگرانی و افسردگی
کاهش آزارها و آثارها استرس
غنی‌ترین منابع منیزیم 
آجیل (بادام، پسته، گردوی سیاه، ...) تخم کدو، بادام زمینی، برگ سبر سبزیجات، غلات، گندم، آرد سویا و ملاس .... منابع خوب دیگر برای منیزیم آرد گندم، آرد جو، چغندر سبز، اسفناج، خرده گندم، حبوبات، جودوسر، موز، سیب زمینی (با پوست)، پسته. همچنین می‌توانید منیزیم را از بسیاری گیاهان گونه‌های علف‌ها و جلبک‌ها به دست آورید، برای مثال: جلبک آگار، گشنیز، شوید، دانه غلات، شاه‌پسند، خردل خشک، ریحان، پودر کاکائو، تخم رازیانه، مرزه، تخم زیره، تخم ترخون، تخم مرزنجوش و تخم خشخاش.
بهترین مکمل های منیزیم
سیترات منیزیم 
سیترات منیزیم محبوب ترین مکمل منیزیم است که ارزان است و به راحتی جذب می شود. از آنجا که اسید سیتریک یک ملین ملایم بوده، توابع سیترات منیزیم به عنوان کمک برای رفع یبوست و همچنین به عنوان یک منبع منیزیم مناسب است. یک انتخاب عالی برای افراد با مشکلات مقعدی و یا روده بزرگ است. 
taurate منیزیم 
بهترین انتخاب مکمل منیزیم برای افراد مبتلا به مشکلات قلبی عروقی است، برای جلوگیری از آریتمی و محافظت از قلب و آسیب ناشی از حملات قلبی بسیار مفید است. به راحتی جذب می شود و حاوی هیچ خواص ملینی نیست.
مالات منیزیم 
اسید میوه طبیعی در بسیاری از سلولهای بدن موجود است. مالات منیزیم انتخابی فوق العاده برای افراد مبتلا به خستگی است، از اسید مالیک بفرمول یک جزء حیاتی از آنزیم است که نقش مهمی در سنتز ATP و انرژی بازی تولید می کند. از آنجا که پیوندهای یونی منیزیم و اسید مالیک می توان به راحتی شکسته شود، مالات منیزیم نیز بسیار محلول است.
گلیسینات منیزیم 
منیزیم با گلیسین، اسید آمینه غیر ضروری امن ترین گزینه برای اصلاح کمبود طولانی مدت منیزیم است.
کلرید منیزیم 
اگرچه کلرید منیزیم تنها حاوی حدود ۱۲ درصد منیزیم عنصری است، در کمک به عملکرد کلیه موثر است و می تواند سوخت و ساز بدن را افزایش دهد.
کربنات منیزیم 
کربنات منیزیم یکی دیگر از اشکال منیزیم است که در واقع به کلرید منیزیم نیز اطلاق می شود که با اسید هیدروکلریک در معده مخلوط می گردد. یک انتخاب خوب برای افراد مبتلا به سوء هاضمه و رفلکس اسید معده است، چرا که شامل خواص آنتی اسید هم هست.
بدترین اشکال منیزیم
اکسید منیزیم 
اکسید منیزیم رایج ترین شکل منیزیم فروخته شده در داروخانه ها است، غیر مغذی و دارای میزان جذب بسیار پایین است.
سولفات منیزیم 
در کمک یبوست فوق العاده است اما یک منبع نا امن از منیزیم در رژیم غذایی است، چرا که اوردوز شدن آن آسان است.
گلوتامات و آسپارتات منیزیم 
از این دو شکل منیزیم به طور کامل دوری کنید. گلوتامیک اسید و اسپارتیک اسید از اجزای خطرناک آسپارتام شیرین کننده های مصنوعی هستند.
برگردان/ آیدا علی اکبری

کد خبر 190210

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.