توقف ۵۰ درصد از واحدهای ریخته‌گری و صنایع قیری اطراف اصفهان

خبرگزاری ایمنا: به دنبال بروز وضعیت ناسالم هوای اصفهان، فعالیت ۵۰ درصد واحدهای ریخته‌گری و صنایع قیری مستقر در شهرک‌های اطراف اصفهان متوقف می‌شود.

به گزارش ایمنا به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان، این تصمیم در پی گزارش نماینده هواشناسی مبنی بر وقوع وارونگی دما از آغاز هفته و استمرار پایداری هوا در اصفهان در طول هفته جاری در کمیته هماهنگی شرایط خاص آلودگی هوا برای پیشگیری از وضعیت ناسالم گرفته شد.
در این جلسه همچنین بر اساس اعلام روند افزایشی شاخص کیفیت هوا در دو روز گذشته از سوی نماینده اداره کل حفاظت محیط زیست، اعضا برای پیشگیری از بروز وضعیت ناسالم در هوای اصفهان بر اساس دستورالعمل‌های مربوطه و مصوبات جلسات پیشین اقدام کردند.
همچنین مقرر شد که صنایع بزرگ استان بر اساس نظر دبیرخانه کمیته نسبت به کاهش ظرفیت تولید خود اقدام کنند.
اعلام توصیه‌های بهداشتی و اطلاع‌رسانی در این زمینه نیز توسط اداره کل حفاظت محیط زیست و دانشگاه علوم پزشکی انجام شود.
توقف ۵۰ درصد از فعالیت تولید کوره‌های آجر، گچ و آهک اصفهان واقع در شعاع ۵۰ کیلومتری شهر اصفهان از زمان اعلام شده تا اطلاع ثانوی از دیگر مصوبات مهم این جلسه بود.
کمیته هماهنگی شرایط خاص آلودگی هوا با حضور نمایندگان استانداری، اداره کل هواشناسی، صنعت، معدن و تجارت، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، شرکت شهرک‌های صنعتی استان با دبیری اداره کل حفاظت محیط زیست استان برای مدیریت شرایط خاص، هشدار، اضطرار و بحران در وضعیت هوا تشکیل جلسه می‌دهد.
بر اساس بررسی صورت گرفته آلاینده‌های ناشی از بخش صنعت ۳.۸ درصد، حمل و نقل ۷.۷۴ درصد، نیروگاه‌های اصفهان ۹.۱۸ درصد، بخش خانگی و تجاری ۱.۴۴ درصد و بخش کشاورزی نیز ۱.۱۶ درصد در میزان آلودگی هوای اصفهان در سال گذشته سهم داشته است.
کد خبر 168608

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.