سردردهای میگرنی را با "چای فلفل" درمان کنید

خبرگزاری ایمنا: چای فلفل در صبح (یا البته در حین غذا) می تواند از بروز سردرد، از جمله میگرن جلوگیری کند.

به گزارش گروه ترجمه سرویس علم و فناوری ایمنا فلفل در سوخت و ساز بدن نقش دارد و همچنین اشتهاآور است. هر فلفل دارای خواص فراوان دیگری هم هست. از جمله مواردی که با خوردن فلفل می‌توان به طور طبیعی درمان کرد موارد زیر است:
دیابت
دیابت در سیستم گردش خون افتضاح به بار میآورد که احتمالا منجر به نوروپاتی و مرگ بافت در اندام‌ها ‌می‌شود. تحقیقات کنونی نشان می‌دهد کپسایسین باعث بازسازی اعصاب آسیب دیده و بهبود گردش خون می‌گردرد، از بیماری‌های عفونی مانند زخم پای که ممکن است به عوارض و قطع دست و پا پس منجر شود جلوگیری می‌کند.
آزمایش‌های حیوانی تزریق کپسایسین (برای حیوانات مبتلا به دیابت نوع ۱) نشان می‌دهد کاهش در میزان قند خون، بازسازی انسولین طبیعی، و از بین بردن علائم برای چند ماه از جمله خواص مصرف فلفل بوده است.
سرطان
مطالعات بالینی متعدد انجام شده در ژاپن، انگلستان و ایالات متحده نشان داده است کپسایسین نیروهای سلول‌های سرطانی از بین می‌برد. مصرف منظم آن همچنین خاصیت ضد سرطان پوست، اعمال موضعی دارد. فلفل یک سم زدا است.
سردرد و میگرن
چای فلفل در صبح (یا البته در حین غذا) می تواند از بروز سردرد، از جمله میگرن جلوگیری کند. یکی از معدود راه‌حل‌های میگرن است که برای تسکین فوری جوابگو است.
گردش - قلب و عروق
فلفل عروق، رگ را باز می‌کند، و مویرگ‌ها کشش مجدد بدست می‌آورند. در تنظیم جریان خون در تمام بدن از سر تا پا کمک می‌کند. تقویت قلب و افزایش سلامت کلی کل سیستم قلبی عروقی را بهمراه دارد. برای افزایش انرژی، سم زدایی بهتر، کاهش دست و پاهای سرد و گردش خون بهتر مورد نیاز است.
حمله قلبی و سکته مغزی
یک قاشق غذاخوری فلفل (و یا عصاره) در یک لیوان آب گرم دوز مورد نیاز برای کسی است که دچار حمله قلبی و یا سکته مغزی شده است. اگر نوشیدن یک لیوان از مایع امکان پذیر نمی باشد، فلفل را بصورت قطره به طور مستقیم به دهان بریزید. 
/126
کد خبر 163405

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.