امکان جعل و تقلب از سوء استفاده کنندگان گرفته می شود

خبرگزاری ایمنا: یکی از ضروریات اولیه زیرساخت های دولت الکترونیک، اعطای خدمات به همه ی شهروندان از طریق سیستم مکانیزه می باشد که تعویض شناسنامه های کاغذی به شناسنامه های الکترونیکی توسط اداره ثبت احوال نمونه ای از این ادعاست.



به گزارش خبرگزاری ایمنا، مدیر کل اداره ثبت احوال استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار ایمنا، طرح مکانیزه کردن شناسنامه ها را طرحی مفید و موثر دانست و گفت: شناسنامه های قدیمی به خاطر دستی بودن از نظر رسم الخط دارای مشکل بوده و امکان جعل و سوء استفاده و دست بردن در آن وجود داشته است اما در شناسنامه های جدید به دلیل مکانیزمی که از نظر امنیتی برای آن تعریف شده و سلفونی که روی مشخصات ثبت شده فرد در شناسنامه کشیده می شود، امکان تقلب در آن وجود نداشته و این شناسنامه ها با ابعاد کوچک تر و با ضریب امنیت بالاتر نسبت به شناسنامه های قبلی طراحی شده اند.
قدرت مقدم اظهار داشت: طرح مکانیزه شدن شناسنامه ها در سال جاری فراگیر نبوده و صدور آن فقط مختص کسانی است که به دلیل گم کردن شناسنامه خود یا انجام تغییراتی هم چون تغییر نام خانوادگی برای تعویض شناسنامه به اداره ثبت احوال مراجعه نمایند.
وی افزود: صدور شناسنامه های الکترونیکی فقط مختص افراد بالای 15 سال می باشد.
مدیر کل اداره ثبت احوال استان اصفهان گفت: در صورت مجهز شدن به امکانات و تجهیزات سخت افزاری، در نیمه دوم سال جاری، چند شهرستان استان اصفهان نیز از امکانات این سیستم بهره مند خواهند شد.
مقدم یکی از اهداف و راهبردهای اداره ثبت احوال را ایجاد آرشیو الکترونیکی اسناد هویتی دانست و اعلام کرد: یکی از مزایای آرشیو کردن اسناد هویتی این است که خدمات الکترونیکی در سطح ملی از حالت متمرکز در استان ها خارج شده و هر فردی در هر نقطه از کشور می تواند از خدمات این سازمان که به صورت ملی ارائه می شود، استفاده نماید.
وی این امر را مشروط بر آرشیو شدن کل اسناد در پایگاه اطلاع رسانی کشور دانست و زمان معین شده برای انجام این کار را 3تا 5 سال اعلام نمود.
قدرت مقدم گفت: هیچ سندی تا حال حاضر در اداره کل ثبت احوال استان اصفهان آرشیو الکترونیکی نشده است و طرح آرشیو سندهای موجود در این اداره برای سال جدید در دستور کار این سازمان قرارگرفته و ما فعلا در مرحله طراحی این پروژه به سر می بریم.
گفتنی است در حال حاضر 99 میلیون سند در پایگاه اطلاعات جمعیتی کل کشور موجود می باشد که از این تعداد 6 میلیون و 700 هزار سند توسط اداره ثبت احوال استان اصفهان به پایگاه اطلاعات جمعیتی کل کشور انتقال داده شده است.
مقدم، قرارگرفتن شناسنامه متحد الشکل در دست مردم را مهمترین اتفاق مکانیزه شدن شناسنامه ها بعد از گذشت92 سال عمر از اداره ثبت احوال دانست.
کد خبر 13864

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.