غلامعلی قادری در گفتو گو با خبرنگار اقتصادی ایمنا با اشاره به اینکه تعداد اعضای این تعاونی ها در مجموع ۲ هزار و ۶۸۴ نفر است، افزود: ۴۲ تعاونی افتتاحی در دهه فجر امسال ۳ هزار و ۹۴۸ فرصت شغلی در استان اصفهان ایجاد خواهد کرد.
وی با بیان اینکه سرمایه اولیه این تعاونی ها ۱۲۵۰۵۵۰۰ هزار میلیارد ریال برآورد شده است، بیان داشت: آورده اعضای این تعاونی ها ۴۹۴۰۴۳۵۰۰ هزار ریال برآورد شده و مبلغ تسهیلات اختصاصی به آنها ۵۶۷۰۳۰۰۰۰ هزار ریال بوده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان تاکید کرد: بیشتر این تعاونی ها به ترتیب در شهرهای اصفهان، آران و بیدگل و شاهین شهر است.
وی ادامه داد: از مجموع طرح های افتتاحی دهه فجر ۳ تعاونی در بخش تامین نیاز تولیدکنندگان، ۶ تعاونی خدماتی، ۲ تعاونی صنایع دستی، ۲ تعاونی صنعتی، ۳ تعاونی کشاورزی و ۲۶ تعاونی مسکن فعالیت خواهند کرد.
قادری همچنین یادآور شد: زمین چمن اداره خمینی شهر به مساحت یک هزار متر مربع و اعتبار یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال در دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد.
وی اضافه کرد: مدت زمان ساخت این مجموعه ۳ ماه و با استفاده از مصالح مرغوب و باکیفیت بوده است.
خبرگزاری ایمنا: مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان گفت: ۴۲ طرح تعاونی با سرمایه گذاری یک هزار میلیارد و ۶۱ میلیون و ۷۳ هزار و ۵۰۰ ریال به مناسبت دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد.
کد خبر 133500




نظر شما