به گزارش ایمنا، پرویز کیانی از مربیان هیات بوکس استان اصفهان از جمله منتقدان شرایط حال حاضر بوکس است. وی تلویحاً به موضوع بی پولی هیات اشاره می کند و به صورت شفاف تقصیرها را برگردن رئیس هیات نمی اندازد. وی می گوید هیات بوکس و اداره کل ورزش و جوانان می بایست در جهت رفع این مشکل بزرگ بکوشند. کیانی به ایمنا می گوید: در اصفهان ورزشکاران و مربیان بوکس هیچ علاقه ای به فعالیت جدی در این رشته از خود نشان نمی دهند. بعد از مسابقات قهرمانی استان و تشکیل تیم منتخب به مربیان می گوییم ورزشکاران خود را برای تمرین در تیم منتخب استان بفرستند اما گویا مربیان راضی نیستند ورزشکارانشان با دیگر مربیان کار کنند.
وی ادامه می دهد: برای حل این مشکل هیات جلسه می گذارد و مربیان قول می دهند اما باز هم خبری نیست، زمانی که به بوکسورها نیاز می شود یا دانشجو هستند، یا سرباز هستند و یا از اصفهان رفته اند و همین است که باعث شده بعد از افشین الوندی دیگر پدیده ای در بوکس اصفهان نداشته باشیم.
کیانی می گوید: هیات بودجه ندارد و تمامی هزینه های کلاس ها را ما از جیب خود پرداخت می کنیم، وقتی بوکسورهای قدیمی با پانزده سال سابقه به کلاس من می آیند مجبورم با آنها رایگان کار کنم، این در حالی است که مبلغ حقوق ما از سوی هیات با این همه تورم هیچ تغییری نکرده است و بعد از چند سال همچنان دستمزد ما ۱۵ هزار تومان است!
مربی بوکس اصفهان به عدم تبلیغات مناسب در این رشته نیز اشاره می کند و ادامه می دهد: زمانی که علیخانی رئیس هیات بوکس بود در روزنامه ها و مطبوعات و برخی برنامه های صداوسیما از بوکس می گفتند اما الان هیچ خبری نیست.
کیانی به وضعیت سالن تمرین تختی هم اشاره می کند و می گوید: این سالن یک آب سرد کن هم ندارد. حمام ها کثیف و سرویس بهداشتی به اندازه کافی ندارد. نمی دانم چرا برای بهبود این شرایط کار خاصی انجام نمی دهند.
از کیانی در مورد برنامه های استعدادیابی هیات می پرسیم که می گوید: کار خاصی انجام نشده، من خودم به عنوان یک مربی قدیمی مجبورم در خیابان شاگردانم را پیدا کنم و به آنها بوکس آموزش بدهم.
/۱۱
خبرگزاری ایمنا: هیات بوکس استان اصفهان از جمله هیاتهایی است که در سکوت خبری به انجام برنامههای خود میپردازد. مربیان و پیشکسوتان بوکس، حساب های خالی هیات را اصلی ترین مشکل این هیات می دانند.
کد خبر 111139
نظر شما