فرهنگ محور اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی شهرداری یزد است

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد با تشریح اقدامات سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری از فعالیت بیش از ۱۵ فرهنگ‌سرا، توسعه فضاهای ورزشی محله‌محور و اجرای برنامه‌های گسترده فرهنگی و اجتماعی در سطح شهر خبر داد و گفت: فرهنگ محور اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی شهرداری یزد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، مصطفی زارع‌زاده، امروز -چهارشنبه سیزدهم آبان- در دیدار با آیت‌الله محمدرضا ناصری، امام جمعه و نماینده ولی‌فقیه در استان یزد، با تشریح مأموریت‌ها و عملکرد این سازمان اظهار کرد: فعالیت‌های سازمان در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، گردشگری، آموزش شهروندی، تبلیغات شهری و امور بانوان دنبال می‌شود، اما فرهنگ به دلیل ماهیت فراگیر خود، محور مشترک و اثرگذار در تمامی این حوزه‌ها است.

وی افزود: راه‌اندازی بیش از ۱۵ فرهنگ‌سرا و توسعه فضاهای ورزشی از جمله اقدامات سازمان برای ارتقای فرهنگ عمومی است و در مدیریت و واگذاری این فضاها، علاوه بر توسعه ورزش همگانی، تقویت مشارکت مردمی، نشاط اجتماعی و توجه به ظرفیت‌های محلات مورد توجه قرار دارد.

آماده‌سازی مرکز شوق زندگی برای حمایت از زنان آسیب‌دیده

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد با اشاره به مأموریت‌های اجتماعی سازمان اظهار کرد: پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی از جمله اولویت‌های این مجموعه است و در همین راستا، مرکز «شوق زندگی» با هدف حمایت از زنان آسیب‌دیده در حال آماده‌سازی است.

زارع‌زاده افزود: حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، کودکان کار و سایر گروه‌های نیازمند حمایت نیز در دستور کار اداره اجتماعی سازمان قرار دارد.

برگزاری المپیاد ورزش محلات در ۸۱ رشته

وی با اشاره به رویکرد محله‌محور در توسعه زیرساخت‌های ورزشی بیان کرد: احداث ورزشگاه‌ها و زمین‌های چمن مصنوعی در محلات مختلف و واگذاری این فضاها به مساجد محلی، علاوه بر گسترش ورزش همگانی، در تقویت هویت محله‌ای، پیوندهای اجتماعی و ترویج فرهنگ اسلامی نقش دارد.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد با اشاره به برگزاری المپیاد ورزش محلات خاطرنشان کرد: این رویداد در سال جاری در ۸۱ رشته ورزشی برگزار می‌شود و در دوره گذشته نیز نزدیک به ۳۰ هزار نفر طی شش ماه در آن مشارکت داشتند.

تبلیغات فرهنگی یزد در شمار گسترده‌ترین فعالیت‌های شهری کشور

زارع‌زاده با تأکید بر ظرفیت این شهر در حوزه تبلیغات فرهنگی شهری اظهار کرد: با نگاه شهردار یزد و همراهی اعضای شورای اسلامی شهر، حجم تبلیغات شهری با موضوعات فرهنگی در یزد در مقایسه با بسیاری از شهرهای کشور گسترده است و این میزان فعالیت در سطح ملی کم‌نظیر به شمار می‌رود.

کد مطلب 1017708

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.