به گزارش خبرگزاری ایمنا، دونالد ترامپ رئیس دولت تروریستی آمریکا در گفتگو با فاکسنیوز اذعان کرد: جنگ علیه ایران تا حدودی در شکست گسترده جمهوریخواهان در انتخابات میاندورهای نقش داشته است.
ترامپ در پاسخ به پرسشی درباره تأثیر جنگ ایران بر عملکرد ضعیف جمهوریخواهان گفت؛ ایران بخشی از این مسئله بود. با این حال، او تأکید کرد: از آغاز جنگ علیه ایران در اوایل سال جاری میلادی پشیمان نیست.
ترامپ تروریست در ادامه مدعی شد: ما هنوز مأموریت خود را در ایران به پایان نرساندهایم و ممکن است دست به چنین کاری بزنیم یا نزنیم. جنگ با ایران زمانی به پایان میرسد که من تصمیم بگیرم و بگویم تمام شده است.
وی با اذعان به شکست در انتخابات گفت: به دموکراتها تبریک میگویم و مشتاقانه منتظر همکاری با آنها در راستای منافع کشورمان هستم.
رئیس دولت تروریستی آمریکا در عین حال گفت: دموکراتها بر کنگره مسلط شدند، اما در جایگاهی نیستند که بتوانند اراده خود را تحمیل کنند.


نظر شما