انفجار ۳ نفتکش متخلف در مسیر غیرمجاز تنگه هرمز

روابط عمومی نیروی دریایی سپاه اعلام کرد: سه نفتکش که در مسیرهای غیرمجاز تنگه هرمز تردد می‌کردند، پس از برخورد با مین دریایی دچار انفجار و آتش‌سوزی شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، روابط عمومی نیروی دریایی سپاه اعلام کرد: از ساعات ابتدایی بامداد امروز تا کنون سه فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز دچار انفجار و آتش سوزی شدید شدند. به گونه‌ای که صیادان در بخش شرقی تنگه هرمز شبی روشن را تجربه کردند.

این نفتکش‌ها بدلیل خاموش نمودن سامانه‌های ناوبری و شناسایی خود و عبور از مسیرهای غیر مجاز تنگه هرمز با اصابت به مین دریایی منفجر شده و در سواحل جنوبی تنگه هرمز رها و در حال سوختن در آتش هستند.

نیروی دریایی سپاه اعلام کرد مقرارت ایرانی تنگه هرمز بارها از ایستگاه‌های رادیویی و اطلاعیه‌های نیروی دریایی سپاه به همه کشتی‌ها اعلام شده است و سرپیچی و نادیده گرفتن این مقررات از سوی شناورها وهمراهی با ارتش متجاوز آمریکا برای عبور از مسیرهای غیر مجاز تنگه هرمز با حوادث این چنینی همراه خواهد بود.

واقعیت وضعیت تنگه هرمز این است که مشاهده می‌کنید نه آنچه فرمانده تروریستی سنتکام با استفاده از تصاویر آرشیوی در فضای مجازی اعلام می‌کند.


کد مطلب 1017347

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.