برگزاری پنجمین رزمایش تاب‌آوری محلات منطقه ۲ اصفهان

مدیر منطقه ۲ شهرداری اصفهان از برگزاری پنجمین رزمایش و نشست تاب‌آوری محلات این منطقه با محوریت محله «برزان» در قالب طرح «شهید سپهبد پاسدار حسین سلامی» خبر داد.

محمدرضا طبیبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری پنجمین رزمایش و نشست تاب‌آوری محلات منطقه ۲ شهرداری اصفهان با محوریت محله برزان در قالب طرح «شهید سپهبد پاسدار حسین سلامی» اظهار کرد: دهم آبان، پنجمین نشست و رزمایش تخصصی تاب‌آوری محلات با حضور احمدرضا کیانی، مدیرکل بحران، پدافند غیرعامل و HSE شهرداری اصفهان، مدیران منطقه و اعضای کمیته‌های مختلف ستاد مدیریت بحران محله برزان برگزار شد.

وی با بیان اینکه هدف اصلی از برگزاری این نشست‌ها و رزمایش‌های میدانی، آماده‌سازی ساختارهای محلی برای رویارویی با شرایط بحرانی است، افزود: در این جلسه، نقاط قوت و ضعف برنامه‌ریزی کمیته‌های مختلف ستاد مدیریت بحران محله برزان به‌صورت تخصصی نقد و بررسی شد تا سناریوهای پیش‌بینی‌شده برای مدیریت شرایط اضطراری با دقت و ضریب اطمینان بیشتری ارزیابی شود.

مدیر منطقه ۲ شهرداری اصفهان با تأکید بر اینکه توانمندسازی محلات و اتکا به ظرفیت‌های مردمی، رویکرد اصلی این طرح است، تصریح کرد: تداوم این رزمایش‌ها نقش مؤثری در شناسایی چالش‌های میدانی، ارتقای آمادگی محلات و افزایش هم‌افزایی میان مدیریت شهری و شهروندان برای رویارویی با بحران‌ها دارد.

طبیبی با اشاره به استمرار اجرای این طرح گفت: هم‌افزایی مناسبی میان ظرفیت‌های مردمی، معتمدان محلات و دستگاه‌های اجرایی شکل گرفته است و این هماهنگی موجب شده منطقه ۲ شهرداری اصفهان به‌عنوان یکی از مناطق پیشگام شهر در اجرای این طرح، به پیشرفت‌های عملیاتی قابل‌توجهی دست پیدا کند.

وی با بیان اینکه شناسایی نقاط قوت و ضعف محلات در این مرحله به سطح مطلوبی رسیده است، افزود: اکنون فعالیت‌ها تنها به شناسایی محدود نمی‌شود، بلکه با همکاری نزدیک نمایندگان محلات، نقشه‌ها و سناریوهای مدیریت بحران در شرایط اضطراری متناسب با ویژگی‌ها و ظرفیت‌های بومی هر محله تدوین و بومی‌سازی شده است.

مدیر منطقه ۲ شهرداری اصفهان ادامه داد: این پیشرفت حاصل مشارکت فعال شهروندان و مسئولیت‌پذیری رابطان محلات است که توانسته‌اند امکانات و تجهیزات موجود را برای استفاده در شرایط بحرانی به شکل مؤثرتری سازماندهی کنند.

طبیبی خاطرنشان کرد: طرح شهید سلامی تنها یک برنامه آموزشی نیست، بلکه به‌دنبال شکل‌دهی شبکه‌ای انسانی و عملیاتی در مناطق پانزده‌گانه شهرداری اصفهان است، در همین راستا دستگاه‌های خدمات‌رسان نیز متعهد شده‌اند ظرفیت‌ها و توان تخصصی خود را برای تکمیل این شبکه و پشتیبانی از رابطان محلات به کار بگیرند تا تاب‌آوری در برابر بحران‌ها به بخشی از فرهنگ عمومی شهروندان تبدیل شود.

کد مطلب 1017009

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.