تولید «تولد یک نجیب‌زاده» درباره شهدای ناوشکن دنا

مدیر مرکز فرهنگی و هنری موج نیروی دریایی ارتش از اقدامات این مرکز در حوزه آثار هنری با محوریت شهدای ناوشکن دنا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ناخدا دوم هنر سیدمحمد موسوی فرگی از اقدامات این مرکز در حوزه آثار هنری خبر داد و اظهار کرد: فیلم سینمایی و مینی‌سریال «تولد یک نجیب‌زاده» به کارگردانی لیلی عاج و تهیه‌کنندگی سعید سعدی، با مشارکت ارتش جمهوری اسلامی ایران، مجموعه سیمافیلم و مرکز فرهنگی و هنری موج نداجا تولید می‌شود.

وی با اشاره به تولید هم‌زمان این دو اثر افزود: این پروژه با تمرکز ویژه بر ابعاد انسانی و خانوادگی، به بازخوانی حماسه شهدای ناوشکن دنا می‌پردازد و تلاش می‌کند از دریچه نگاه خانواده‌های آنان، فداکاری و ایثار سربازان مقتدر نیروی دریایی ارتش را به تصویر بکشد.

مدیر مرکز فرهنگی و هنری موج نیروی دریایی ارتش ادامه داد: مشارکت مالی ارتش و پشتیبانی لجستیکی نیروی دریایی ارتش، روند تولید این پروژه را با هدف حضور در جشنواره فیلم فجر شتاب بخشیده است.

ناخدا موسوی با اشاره به حضور بازیگرانی از جمله امیرحسین آرمان، بهنوش بختیاری، حسین سلیمانی، نرگس محمدی و مونا فرجاد در این اثر تصریح کرد: این پروژه می‌تواند هم در سینما و هم در تلویزیون، جایگاه ویژه‌ای نزد مخاطبان کسب کند.

وی ادامه داد: هدف ما در این پروژه، تنها نمایش قدرت نظامی نیست؛ بلکه می‌خواهیم با حضور این چهره‌های تأثیرگذار سینما، حماسه شهدای دنا را از نگاه خانواده‌هایشان بازخوانی کنیم و به پیوند عمیق میان ایثار نظامیان و فداکاری خانواده‌های آنان بپردازیم.

ناخدا موسوی در پایان گفت: «تولد یک نجیب‌زاده» تلاشی برای تجلیل از اصالت و نجابت روح سربازانی است که در پهنه دریاها، جان خود را فدای میهن کردند.

کد مطلب 1016518

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.