پاری سن ژرمن ۵ - لو آور ۱/ پاریسی‌ها با هت‌تریک مدافع مراکشی، حریف را در هم کوبیدند

دیدار دو تیم پاری سن ژرمن و لو آور با پیروزی پاری سن ژرمن به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، تیم‌های فوتبال پاری‌سن‌ژرمن و لو آور در چارچوب دیدار هفته نهم لیگ یک فرانسه شب گذشته _جمعه هشتم آبان_ از ساعت ۲۱:۳۰ مقابل یکدیگر صف‌آرایی کردند؛ این دیدار در نهایت با پیروزی پاری‌سن‌ژرمن به پایان رسید.

بازی با غافلگیری تیم میزبان آغاز شد، لوآور در دقیقه ۱۸ از طریق ضربه جاش ماجا، برخلاف جریان بازی، گل اول را به ثمر رساند، اما پاری‌سن‌ژرمن که در غیاب مهره‌هایی همچون ویتینیا، ژوآو نوس، دمبله و کوارتسخلیا به میدان رفته بود، به‌سرعت به جریان بازی بازگشت.

در دقیقه ۲۶، میکا گوتس با ضربه‌ای که از ارسال دقیق حکیمی حاصل شد، بازی را به تساوی کشاند و تنها دو دقیقه بعد، خودِ اشرف حکیمی با یک شوت زمینی قدرتمند، برتری تیمش را اعلام کرد.

در نیمه دوم نیز تسلط پاریسی‌ها ادامه یافت، حکیمی در دقایق پایانی با ارسال یک ضربه ایستگاهی تکنیکی، نتیجه را سه بر یک کرد، اگرچه لوآور در ادامه بازی با یک ضدحمله سریع توسط سنی مایولو فاصله را به حداقل رساند، اما در نهایت حکیمی در دقیقه ۶۹ با ثبت سومین گل خود، هت‌تریک تاریخی‌اش را تکمیل کرد تا پیروزی پنج بر یک تیمش قطعی شود.

با این نتیجه، پاری‌سن‌ژرمن پس از گذشت ۹ هفته، با کسب ۲۰ امتیاز و ایجاد فاصله چهار امتیازی با رقبای خود، جایگاه خود را در صدر جدول لیگ تثبیت کرد، این برد نشان داد که حتی در نبود ستاره‌های اصلی، عمق ترکیب پاری‌سن‌ژرمن و درخشش مهره‌هایی همچون اشرف حکیمی می‌تواند رقابت‌ها بر سر صدرنشینی را کنترل کند.

کد مطلب 1016349

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.