حضور مردم در رزمایش «جان‌فدا» محاسبات دشمنان را برهم زد

استاندار لرستان گفت: حضور گسترده مردم در دومین مرحله رزمایش «جان‌فدا» و حمایت آن‌ها از نیروهای مسلح، جلوه‌ای از وفاداری به آرمان‌های انقلاب اسلامی است و مسئولیت مدیران را برای خدمت‌رسانی و صیانت از اعتماد عمومی سنگین‌تر می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، سید سعید شاهرخی امروز _چهارشنبه ششم آبان_ در مراسم «جان‌فدا ۲» با گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حرم، جبهه مقاومت و جنگ‌های اخیر به‌ویژه فرماندهان، دانشمندان و زنان و مردان شهید اظهار کرد: یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب و همه شهدای گران‌قدر را گرامی می‌داریم و بر ادامه راه امامین انقلاب و پاسداری از آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید می‌کنیم.

وی افزود: رزمندگان نیروهای مسلح ایران در میدان‌های نبرد، توان و اراده خود را در برابر دشمنان به نمایش گذاشتند و با ایستادگی در زمین، هوا و دریا، محاسبات طرف‌های متجاوز را با چالش روبه‌رو کردند؛ عملکردی که توجه تحلیلگران را نیز به ناکامی دشمنان در دستیابی به اهدافشان جلب کرده است.

استاندار لرستان با قدردانی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به‌ویژه نیروی هوافضا گفت: مردم استان شاهد رشادت‌های پایگاه امام علی(ع) بوده‌اند و یاد و نام رزمندگان و شهدای این یگان را گرامی می‌دارند. ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز در میدان نبرد شجاعت و ایثار خود را نشان داده و شایسته قدردانی است.

شاهرخی با اشاره به تلاش نیروهای حافظ امنیت کشور ادامه داد: نیروهای انتظامی، دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی و مجموعه قضایی برای تأمین امنیت و آرامش مردم به مسئولیت‌های خود عمل کرده‌اند و تلاش‌های آن‌ها قابل تقدیر است.

وی با قدردانی از حضور مردم در تجمع‌های حمایت از رزمندگان و اعلام وفاداری به رهبری گفت: از طرف خودم، اعضای شورای تأمین استان و نماینده ولی‌فقیه در لرستان، از مردم ایران به‌ویژه مردم لرستان که با حضور خود حمایتشان را از رزمندگان و آرمان‌های انقلاب نشان دادند، سپاسگزاری می‌کنم.

استاندار لرستان با اشاره به حضور مردم در خیابان‌های استان اظهار کرد: حضور مردم پیام روشنی از ایستادگی و وفاداری به آرمان‌های انقلاب دارد. مردم لرستان طی شب‌های گذشته نیز در خرم‌آباد و دیگر نقاط استان به میدان آمدند و امروز با مشارکت در این مراسم، حمایت خود را از رزمندگان و رهبری نشان دادند.

شاهرخی با بیان اینکه حضور مردم از همان آغاز تحولات، محاسبات دشمنان را تحت تأثیر قرار داده است، افزود: دشمنان انتظار دیگری از جامعه ایران داشتند، اما حضور و ایستادگی مردم، معادلات مورد نظر آن‌ها را برهم زد.

وی با اشاره به فشارهای اقتصادی و تحریم‌ها تصریح کرد: دشمنان با محدودیت‌های اقتصادی در پی کاهش تاب‌آوری مردم هستند، اما حضور مردم لرستان در رزمایش «جان‌فدا» نشان می‌دهد که آن‌ها همچنان بر مواضع و آرمان‌های خود پایبند هستند.

استاندار لرستان با تأکید بر اینکه همراهی مردم مسئولیت مدیران را افزایش می‌دهد، از حضور سردار فدوی در استان ابراز خرسندی کرد و گفت: لرستان میزبان فرمانده‌ای است که سابقه حضور در رویارویی با نیروهای تروریست آمریکا در خلیج‌فارس را دارد.

شاهرخی با اشاره به سوابق سردار فدوی در روبه‌رو شدن با نیروهای آمریکایی در خلیج‌فارس ادامه داد: وی نشان فتح را از دست رهبر شهید انقلاب دریافت کرده است و ماجرای بازداشت نیروهای آمریکایی در خلیج‌فارس نیز از رویدادهایی است که در حافظه تاریخی انقلاب اسلامی باقی مانده است.

وی با اشاره به اینکه پیام زنان و مردان، کودکان، جوانان و سالمندان استان، پایبندی به آرمان‌های انقلاب اسلامی است، اضافه کرد: مردم برای دفاع از کشور ایستادگی می‌کنند و حاضر نیستند از خاک ایران بگذرند.

کد مطلب 1015788

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.