حاجی‌بابایی: کلید امنیت منطقه در دست ایران است

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست اعضای پیمان مکه در تهران گفت: این نشست نشان داد که بازیگر اصلی منطقه چه کشوری است و کلید امنیت منطقه در دست کیست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حمیدرضا حاجی‌بابایی امروز _سه‌شنبه پنجم آبان_ در نشست صحن علنی مجلس با اشاره به نشست اعضای پیمان مکه در تهران اظهار کرد: رعایت حسن هم‌جواری و همکاری با کشورهای همسایه و منطقه را مثبت ارزیابی می‌کنیم، اما باید توجه کنیم که ترامپ از مسئله جنگ مستاصل شده و امروز نیز انتخابات رژیم صهیونیستی در جریان است و رئیس‌جمهور آمریکا به‌دنبال کاهش قیمت نفت بوده است.

وی ادامه داد: ترامپ سعی می‌کند، مشکلات داخلی کشور آمریکا را مدیریت کند و خیلی از مذاکرات نوعی مغزسنجی از سوی ترامپ و نتانیاهو است، بنابراین دقت کنید که سفرها و مذاکرات منجر به نتیجه مثبت برای کشورها باشد نه آمریکا.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سفر مقامات کشورهای عضو پیمان مکه به جمهوری اسلامی نشان داد، بازیگر اصلی منطقه چه کشوری است و کلید امنیت منطقه در دست کیست و این قدرت جمهوری اسلامی ایران را می‌رساند، البته ما نیز از پیمان‌هایی که به قدرت جمهوری اسلامی ایران اذعان داشته باشد و در عین حال دست امریکا و رژیم صهیونیستی را از منطقه کوتاه کند حمایت می‌کنیم.

حاجی بابایی اظهار داشت: کشورهای منطقه بدانند که امنیت را خودشان رقم می‌زنند و تجربه نشان داده است که آمریکا هیچ نفعی برای امنیت منطقه ندارد.

وی افزود: مدیریت تنگه هرمز از سوی جمهوری اسلامی ایران، افزایش قیمت نفت و سفر اخیر کشورهای همسایه به تهران، نشان‌دهنده قدرت ایران و استیصال آمریکا و رژیم منحوس صهیونیستی است.

نایب‌رئیس مجلس گفت: هرگونه حرکات ناشیانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران با واکنش قدرتمندانه ما همراه خواهد بود و آمریکا به سختی پشیمان خواهد شد.

وی در ادامه خطاب به مردم آمریکا گفت: مردم آمریکا با نحوه مشارکت خود در انتخابات باید لومپنیزم ترامپ را از صحنه سیاست امریکا پاک کنند.

حاجی بابایی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت حمایت از کشاورزان، خواستار برگزاری جلسه‌ای در کمیسیون کشاورزی برای بررسی وضعیت قیمت مرکبات، انگور، سیب و سایر محصولات باغی شد و بر لزوم تسریع در پرداخت مطالبات باقی‌مانده گندم‌کاران تأکید کرد.

وی با اشاره به ضرورت بررسی وضعیت بازار محصولات کشاورزی از رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط‌زیست مجلس خواست جلسه‌ای تشکیل شود تا با بررسی قیمت محصولات باغی، تدابیر لازم برای جلوگیری از متضرر شدن کشاورزان در شرایط کنونی به کار گرفته شود.

وی با اشاره به باقی‌ماندن حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندم‌کاران خواستار پیگیری جدی این موضوع از سوی سازمان برنامه و بودجه و وزارت جهاد کشاورزی شد و تصریح کرد: با گذشت حدود یک ماه از آغاز سال زراعی جدید، کشاورزان برای تأمین هزینه‌های کشت و ادامه فعالیت خود به این منابع مالی نیاز دارند و لازم است مطالبات آنان هرچه سریع‌تر پرداخت شود.

کد مطلب 1015597

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.