۱۳ آبان سال‌جاری به حماسه‌ای جاوید در تاریخ این ملت تبدیل شود

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: ۱۳ آبان سال‌جاری باید بهتر از گذشته به حماسه‌ای جاوید و پایدار در تاریخ این ملت تبدیل شود و ثبت شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به‌ نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی‌فقیه، آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت یوم الله ۱۳ آبان با تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت روز ۱۳ آبان، روز استکبارستیزی و روز دانش‌آموز، با اشاره به برگزاری راهپیمایی و همایش بزرگداشت ۱۳ آبان و تجدید خاطره دانش‌آموزان شهید و دانشجویان پیرو خط امام و تبعیدی‌های حضرت امام (ره)، اظهار کرد: اگر راهپیمایی سراسری روز ۱۳ آبان تصمیم‌گیری شده باشد همه باید یک دستور واحد داشته باشند.

وی افزود: اگر برگزاری به شهرها واگذار شود، مهم این است که در هر شهری این خیزش مردمی و تظاهرات ضداستکباری برگزار شود و شب یا روز بودن آن اهمیت چندانی ندارد.

نماینده ولی فقیه در مازندران ۱۳ آبان را روز دانش‌آموزی، دانشجویی و حوزوی دانست و با اشاره به سالروز تبعید حضرت امام (ره) و فتح بزرگ انقلاب دوم توسط دانشجویان پیرو خط امام، خواستار دعوت از این دانشجویان برای بیان خاطرات آن فتح بزرگ در برنامه‌های شبانه شد.

محمدی‌لائینی با اشاره به مردمی شدن روز ۱۳ آبان طی ۱۰ تا پانزده سال گذشته تصریح کرد: امروز همه اقشار از دانش‌آموز و دانشجو تا زن و مرد و بزرگ و کوچک باید در برابر مستکبر فرعون‌صفتی حضور داشته باشند و هر روز مرگ بر استکبار گفتن کم است.

وی با تأکید بر اینکه راهپیمایی‌های شبانه منهای ۱۳ آبان نیز نباید حذف شود، پیشنهاد کرد هفته‌ای یک شب برگزار شود و گفت: اگر تعطیل نباشد و در ایام هفته باشد، حضور دانش‌آموزان و فرهنگیان بهتر و منظم‌تر خواهد بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن قدردانی از همه دست‌اندرکاران و نیروهای مسلح و غیرمسلح ابراز امیدواری کرد: ۱۳ آبان امسال بهتر از گذشته به حماسه‌ای جاوید و پایدار در تاریخ این ملت تبدیل شود و ثبت شود.

کد مطلب 1015386

برچسب‌ها