۴ آبان ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۲
«عاصم منیر» وارد تهران شد

فرمانده ارتش پاکستان برای دیدار با مقامات ایران و شرکت در دیداری مشترک و چهارجانبه با مقام ارشد امنیتی کشورمان وارد تهران شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ژنرال عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان برای شرکت در نشست مشترک مقامات ارشد عربستان، ترکیه و پاکستان و ایران وارد تهران شد.

علی باقری‌کنی، معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی صبح امروز (دوشنبه) از سفر مقام‌های ارشد عربستان، پاکستان و ترکیه به تهران و برگزاری نشست مشترک با مقام‌های ایرانی خبر داده بود.

بر اساس اعلام باقری، خالد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان سعودی، عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان و ابراهیم کالین، رئیس دستگاه اطلاعاتی ترکیه، در این نشست حضور خواهند داشت. این مقام‌ها قرار است با سرلشکر محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، دیدار و درباره مسائل منطقه‌ای گفت‌وگو کنند.

به گفته باقری، این سفر به پیشنهاد پاکستان و با موافقت جمهوری اسلامی ایران انجام می‌شود. تبریک به دبیر شورای عالی امنیت ملی برای پذیرش این مسئولیت و رایزنی درباره امنیت منطقه‌ای، دو هدف اعلام‌شده برای این دیدار است.

کد مطلب 1015369

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.