مهار آتش‌سوزی در آپارتمانی پنج‌طبقه در اهواز؛ ۴ مصدوم نجات یافتند

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز از مهار آتش‌سوزی یک واحد مسکونی در طبقه چهارم ساختمان پنج‌طبقه در منطقه کوروش اهواز و نجات چهار مصدوم خبر داد.

بابک ربیع در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: ساعت ۷:۵۸ امروز _دوشنبه چهارم آبان_ وقوع آتش‌سوزی در یک واحد آپارتمانی واقع در طبقه چهارم ساختمان پنج‌طبقه در منطقه کوروش، خیابان یک عامری، به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد و نیروهای عملیاتی به‌سرعت به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: آتش‌نشانان پس از حضور در محل، عملیات اطفای حریق و امدادرسانی به افراد گرفتار را آغاز کردند که در جریان این عملیات، چهار مصدوم نجات یافتند و برای ادامه روند درمان به عوامل اورژانس تحویل داده شدند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز تصریح کرد: با توجه به وقوع حریق در طبقه چهارم ساختمان و احتمال گسترش شعله‌ها به سایر طبقات، آتش‌نشانان با استفاده از تجهیزات تخصصی اطفای حریق و خودروی نردبان هیدرولیکی، عملیات مهار و کنترل آتش را انجام دادند.

ربیع ادامه داد: با اقدام سریع نیروهای عملیاتی، آتش مهار شد و از سرایت حریق به سایر طبقات، واحدهای مسکونی مجاور و ساختمان‌های اطراف جلوگیری به عمل آمد.

وی گفت: پس از مهار کامل آتش، اقدامات لازم برای ایمن‌سازی محل حادثه و جلوگیری از شعله‌ور شدن دوباره آتش انجام شد.

کد مطلب 1015335

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.